BÆREDYGTIG GASTRONOMI

Mere end den gode smag af Danmark

På Almanak giver vi vores gæster den gode smag af Danmark året rundt. Men vi vil mere end det.

Hver gang vi sender en tallerken ud af køkkenet, vil vi være sikre på, at den gode smag af Danmark også efterlader en god smag i munden hos fx vores grøntmand, kaffeproducent og opvasker. At skaldyrsfadet ikke bidrager til overfiskeri, eller at vores forretninger skaber større CO2-udledning end absolut nødvendigt.

Vi gør det, fordi nydelse og forbrug historisk set har bidraget til menneskeskabte problemer som klimakatastrofer, ulighed i tredje verdens lande og manglende diversitet i branchen, men det behøver ikke at være sådan. Gastronomien skal ikke koste på klimakontoen eller øge uligheden – tværtimod.

På Almanak arbejder vi målrettet for, at gastronomien bliver en del af løsningen på udfordringerne, fx når vi vælger råvarer og leverandører med omtanke, indgår partnerskaber, der gør en forskel i udsatte områder, eller driver restaurant med hjertet på rette sted.

Vi kalder det bæredygtig gastronomi, og du kan på siderne her møde LOCA Gruppen og folkene bag Almanak, læse vores Manifesto og udvalgte FN-mål og se, hvordan vi systematiserer og sikre, at vi når i mål – så det hele ikke bare bliver ved snakken.

LÆS MERE OM VORES TILGANG TIL BÆREDYGTIG GASTRONOMI HER:

 

ALMANAK, STUDIO & MISSION GREEN åbner i nye lokaler i 2022


Almanak, Mission Green og nu også Studio fra den 1. januar 2022 rykker ud af The Standard i Havnegade – og derfor ryster vi det gamle navn af os og bliver til LOCA Restauranter. 


Læs mere her.


 

Almanak er flyttet i Operaen - The Standard bliver til LOCA restauranter.

Vi flytter vores restauranter ud af den gamle toldbygning, og ændrer samtidig navn fra The Standard til LOCA restauranter.  Vi håber at se jer i  Almanak i Operaen