Nyheder fra Almanak

Seneste nyt fra Almanak

AFSNIT 2: FORTÆLLINGER FRA EN RESTAURATØR – MENS VI VENTER PÅ SOLEN

AFSNIT 2: FORTÆLLINGER FRA EN RESTAURATØR – MENS VI VENTER PÅ SOLEN Kære gæst og følgere af the Standard Tak for den positive modtagelse af vores første indlæg om livet som restauratør i en corona-tid. Sidst fortalte vi blandt andet om de mange dilemmaer, situationen bringer, og vi havde knap sendt vores første fortællinger ud, før vi måtte tage en ny dyb indånding. Samme eftermiddag offentliggjorde erhvervsministeren nemlig, at restauranter, som havde omlagt til take-away, kun kunne få 80% kompensation af faste omkostninger. Havde restauranten alternativt valgt at lukke helt ned, ville man kunne få 100% kompensation. Der måtte vi

Læs mere

Almanak klarer påskemenuen – Husk dog at bestille i god tid

Almanak klarer påskemenuen – Husk dog at bestille i god tid Her på Almanak har vi med vores dybe rødder

Næste uges take away fra The Standard

Først og fremmest tusind tak for jeres støtte og opbakning til vores take away-initiativer. Vi holder nu et par planlagte

AFSNIT 1: FORTÆLLINGER FRA EN RESTAURATØR – I CORONA-TIDER

AFSNIT 1: FORTÆLLINGER FRA EN RESTAURATØR – I CORONA-TIDER   Kære gæst og følgere af the Standard   Vi er
Vores Menu

TAKE AWAY - PÅSKEMENU


Fra onsdag d. 08. april til og med mandag d. 13. april holder Almanak åbent for take away med en helt særlig påskemenu - til både frokost og aften.

Læs mere om menu og bestilling her.