Nyheder fra Almanak

Seneste nyt fra Almanak

Nyhed: Søndagsfrokost med det hele

Nyhed: Søndagsfrokost med det hele Sunday Roast er en virkelig hyggelig engelsk tradition, hvor de mødes på den lokale pub og spiser steg med ”all the trimmings” til frokost. Fremover kan du hver søndag gøre englænderne kunsten efter på Almanak. Her vil køkkenchef Christian Hofmann levere en dansk og sæsonbaseret version af en fantastisk søndagsfrokost, hvor der ikke er sparet på velsmagen. Menuen skifter i bedste Almanak-stil i takt med sæsonerne, og lige nu står den på hummerbisque med æggeblommecreme til forret, grillet okse med kantareller og kartofler vendt med persille til hovedret samt kaffe og petit fours til dessert.

Læs mere

Dining Week – Efterårsferien 2020

  Vi er super glade for at kunne præsentere, at vi dette efterår deltager i Dining Week. Det vil sige

CPH BEER WEEK på Almanak

CPH BEER WEEK på Almanak I oktober deltager Almanak i CPH BEER WEEK! CPHBW er en samling af spændende, sjove,

The Standard søger dygtige kokke til restaurant Almanak 

The Standard søger dygtige kokke til restaurant Almanak  Om The Standard Vil du arbejde i hjertet af København i et
Vores Menu
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No users set. Please visit the plugin's settings page to select a user account or add one to the shortcode - user="username".

JUL PÅ ALMANAK


Endelig kan vi præsentere køkkenchef, Christian Hoffmanns, julemenu 2020. Vi glæder os til at forkæle jer med en lækker julemenu, hvor der er kræset for detaljerne. Jul på Almanak kan bestilles fra onsdag d. 18.  november til onsdag den 23. december fra 17:30 – 22:00.

Læs mere her.