Almanak klarer påskemenuen – Husk dog at bestille i god tid

Her på Almanak har vi med vores dybe rødder i det moderne danske køkken en særlig forkærlighed for påsken. Normalt har vi derfor også susende travlt med en fyldt restaurant på denne tid af året, men i år må vi gå anderledes til værks. Vi er derfor glade for at kunne tilbyde vores påskemenu som take away.

Lige nu begynder forårets knasende sprøde råvarer at pible op af jorden, og årets første rabarber og asparges er netop landet i køkkenet. De indgår selvfølgelig i vores påskemenu sammen med andre lækkerier som bl.a. stenbiderrogn, vagtelæg, lam og fremragende islandsk laks.

Påskemenuen består af 4 retter og fås både som frokostmenu (325 kr. pr. person) og aftenmenu (400 kr. pr. person). Det er – selvfølgelig – muligt at bestille forskellige slags snaps til, også hjemmelavet honningsøp. Menuen kan hentes alle påskens dage, dvs. fra onsdag 8. april til og med 2. påskedag (mandag)

Vi vil gerne at ingen skal gå forgæves, og opfordrer derfor til at bestille hurtigst muligt. Vi modtager bestillinger døgnet rundt via almanak@thestandardcph.dk

Maden kan i påsken også bestilles på telefon 72148808 onsdag til mandag mellem kl. 11.00-19.30.  Den kan afhentes mellem 11.00 – 14.00 (frokost) og 16.00 – 20.00 (aften ) de samme dage.

 

Pizza og lækkert verdenskøkken fra Mission

Vores søsterrestaurant, Mission, her på The Standard tilbyder også forrygende dejlig take away hele påsken. Her er tale om ægte comfort food, der varmer sjælen hos børn og voksne. Menuen står bl.a. på lækre surdejspizzaer, bowls og deleretter, der egner sig til en hyggelig aften derhjemme eller en picnic ud i det blå. Take away fra Mission kan både være en selvhenter eller bringes ud via WOLT.

Og husk det selvfølgelig er muligt at sammensætte sin take away fra almanak og Mission, hvis børnene eksempelvis gerne vil have en bambini pizza på årets frokostbord.

Se Missions take away her

Andre Nyheder

På Almanak blomstrede fornyelsen i 2020

På Almanak blomstrede fornyelsen i 2020 Almanak er fortsat den moderne danske bistro med årstidens råvarer i centrum, som den

Nytårs take away

Almanaks Nytårsmenu – Take Away  OBS. NYTÅRSMENUER FRA ALMANAK ER UDSOLGT, MEN VI HAR STADIG ET BEGRÆNSET ANTAL “SAMLET COCKTAIL

Mortensaften på Almanak – eller som take away

Klassisk og hyggelig Mortens And ”med det hele” Meget er forandret i 2020, men traditionerne har vi stadig, og lad
Vores Menu
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No users set. Please visit the plugin's settings page to select a user account or add one to the shortcode - user="username".

De nuværende restriktioner, og dermed nedlukningen af restauranter for spisende gæster, er indtil videre gældende frem til den 28.februar 2021.

Ønsker du take away i den kommende periode kan vi anbefale, at prøve vores søsterrestaurant Restaurant RADIO's fantastiske take away menu. Se menuen her.