BOBLER OG FREDAGSJAZZ TIL 100 KR

På fredag loves der høj sol og 22 grader, og da vi blev nødt til at aflyse jazz eventet i fredags pga. regn, har vi valgt at skubbe det hele en uge! Det vil sige vi giver vi den lidt ekstra gas med eftermiddagsjazz fredag 17. juli fra kl. 15-17! Hvordan bedre end at fejre sommervejrets retur med et glas bobler i solen med sød jazzmusik på kajen? Vi sørger for at fylde masser af bobler på køl, for i dagens anledning koster et glas og en dejlig jazzoplevelse blot 100 kr., og igen går 50 kr. ubeskåret til musikerne.

Bag instrumenterne er det Chris Andersen med Emil Hornhaver og Mariusz Prasniewski!

Efter koncerten er alle selvfølgelig velkomne til at blive hængende og nyde et aftensmåltid på Almanak med skøn udsigt over Københavns livlige inderhavn. Husk dog at booke bord til dette, hvis du vil være sikker på en plads på terrassen.

Book billet her

Andre Nyheder

Sommerjazz på The Standard

Sommerjazz på The Standard Sommerens traditionsrige jazzfestival i København er aflyst, men her på The Standard bliver der i både

HJÆLP OS MED AT STØTTE MUSIKKEN MED JAZZ (OG SKALDYR) PÅ KAJEN

HJÆLP OS MED AT STØTTE MUSIKKEN MED JAZZ (OG SKALDYR) PÅ KAJEN Koncerter og festivaller er aflyst landet over, men

Take away afløses af Gourmet-catering fra STUD!O og Almanak – og picnic fra Mission

Take away afløses af Gourmet-catering fra STUD!O og Almanak – og picnic fra Mission Har du lyst til at invitere
Vores Menu
This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram Access Token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

SOMMERJAZZ PÅ THE STANDARD


På opfordring har vi nemlig valgt at forsætte med jazz hver søndag fra kl. 13-15, hvor Chris Andersen Music vil håndplukke dygtige musikere til at spille på kanten af kajen, mens vi selvfølgelig sørger for mad og drikke.

Læs mere her.