Bobler og Jazzweek på The Standard

I anledning af Copenhagen Jazz Week inviterer The Standard til Bobler og Jazz på havnefronten for kun DKK 100,- .(Vi gør opmærksom på begrænset antal billetter)

Over 3 fredage i juli måned vil professionelle jazzmusikere, bl.a. fløjet ind fra New York, spille skønne jazz toner, som kan nydes med bobler og østers helt ned til vandet (se programmet herunder).

Arrangementet starter kl. 14.30 og selve koncerten går i gang kl. kl. 15. Du har i billetprisen reserveret plads og bord direkte ned til vandet (hvis vejret tillader vi er udendørs), frem til koncertens afslutning kl. 17.00. Hvis man ønsker at afslutte eftermiddagen med en middag på Almanak, skal man blot huske at bestille bord på forhånd. Du kan se aftenmenuen her.

Pris pr. billet: 100 kr (ekskl. billetgebyr)

Med i billetprisen er musikken og et glas velkomst bobler. Der vil være mulighed for at bestille andre drikkevarer samt østers og snacks fra menuen under koncerten.

Obs. hvis vejrudsigten melder regn, åbner vi naturligvis dørene for restaurant Almanak.

Program: 

The Standard x Christopher Andersen

Christopher Andersen er en dansk-amerikansk trommeslager der har været udenlands for at studerer og spille. Nu er Chris dog vendt tilbage til Danmark og den Københavnske jazzscene, hvor han blandt andet har haft besøg af den amerikanske sangerinde Vanisha Gould. Almanak havde dengang fornøjelsen af flere koncerter de to afholdte sammen, og nu kan almanak igen byde på en ørebid af Chris´s åbenlyse talent,  når han i år står bag to af The Standards koncerter under årets jazzfestival.

09/07

På denne eftermiddag spiller Chris sammen med to New York baserede musikere, når han for en eftermiddag danner trio med Rasmus Sørensen på klaver og Mathias Højgaard på bas. De tre vil spille et bredt udvalg af forskellige trio arrangementer såvel som standarder fra den amerikanske sangbog.

16/07

På denne dejlige eftermiddag får vi fornøjelsen af en vaskeægte jazz duo bestående af Emil Hornhaver på guitar og Mariusz Praśniewski på bas. De to vil spille nogle skønne numre fra The Great American Songbook med alt fra glade svingende numre til bløde ballader.

23/07

Denne eftermiddag kommer Chris’ med to af de helt store; nemlig, Rasmus Sørensen, som til daglig er bosat i New York, og Matthias Petri som er en af de mest eftertragtede bassister på den danske scene. De tre vil spille en masse forskellige trio arrangementer såvel som standarder fra den amerikanske sangbog

 

Køb billetter her. 

Andre Nyheder

Lederteam søges til ny spektakulære restaurant i Operaen, København

Lederteam søges til ny spektakulær restaurant i Operaen, København Start senest 10. august 2021 Det Kongelige teaters Operahus er en

Studio kravler op ad Opinionated About Dinings europæiske topliste

Studio kravler op ad Opinionated About Dinings europæiske topliste I går offentliggjorde Opinionated About Dining sin længe ventede liste over

Dining Week rykkes (igen)– og vi rykker med

Dining Week rykkes (igen)– og vi rykker med 10 serveringer fra Almanak til særpris Datoerne for Dining Week er rykket
Vores Menu

Tilmeld mig nyhedsbrevet

Modtag vores nyhedsbrev og følg med i de seneste nyheder fra Almanak privatlivspolitik.