Bobler og Jazzweek på The Standard

I anledning af Copenhagen Jazz Week inviterer The Standard til Bobler og Jazz på havnefronten for kun DKK 100,- .(Vi gør opmærksom på begrænset antal billetter)

Over 3 fredage i juli måned vil professionelle jazzmusikere, bl.a. fløjet ind fra New York, spille skønne jazz toner, som kan nydes med bobler og østers helt ned til vandet (se programmet herunder).

Arrangementet starter kl. 14.30 og selve koncerten går i gang kl. kl. 15. Du har i billetprisen reserveret plads og bord direkte ned til vandet (hvis vejret tillader vi er udendørs), frem til koncertens afslutning kl. 17.00. Hvis man ønsker at afslutte eftermiddagen med en middag på Almanak, skal man blot huske at bestille bord på forhånd. Du kan se aftenmenuen her.

Pris pr. billet: 100 kr (ekskl. billetgebyr)

Med i billetprisen er musikken og et glas velkomst bobler. Der vil være mulighed for at bestille andre drikkevarer samt østers og snacks fra menuen under koncerten.

Obs. hvis vejrudsigten melder regn, åbner vi naturligvis dørene for restaurant Almanak.

Program: 

The Standard x Christopher Andersen

Christopher Andersen er en dansk-amerikansk trommeslager der har været udenlands for at studerer og spille. Nu er Chris dog vendt tilbage til Danmark og den Københavnske jazzscene, hvor han blandt andet har haft besøg af den amerikanske sangerinde Vanisha Gould. Almanak havde dengang fornøjelsen af flere koncerter de to afholdte sammen, og nu kan almanak igen byde på en ørebid af Chris´s åbenlyse talent,  når han i år står bag to af The Standards koncerter under årets jazzfestival.

09/07

På denne eftermiddag spiller Chris sammen med to New York baserede musikere, når han for en eftermiddag danner trio med Rasmus Sørensen på klaver og Mathias Højgaard på bas. De tre vil spille et bredt udvalg af forskellige trio arrangementer såvel som standarder fra den amerikanske sangbog.

16/07

På denne dejlige eftermiddag får vi fornøjelsen af en vaskeægte jazz duo bestående af Emil Hornhaver på guitar og Mariusz Praśniewski på bas. De to vil spille nogle skønne numre fra The Great American Songbook med alt fra glade svingende numre til bløde ballader.

23/07

Denne eftermiddag kommer Chris’ med to af de helt store; nemlig, Rasmus Sørensen, som til daglig er bosat i New York, og Matthias Petri som er en af de mest eftertragtede bassister på den danske scene. De tre vil spille en masse forskellige trio arrangementer såvel som standarder fra den amerikanske sangbog

 

Køb billetter her. 

Andre Nyheder

LOCA Gruppen vil med manifest vise vejen mod mere bæredygtige køkkener

Kantine- og restaurantvirksomheden Loca Gruppen vil med nyt bæredygtighedsmanifest bane vejen for mere klimavenlighed i selskabets køkkener og samtidig inspirere

Afsnit 11: Godt nytår med Fortællingen vi ikke før har fortalt

Afsnit 11: Fortællinger fra en Restauratør Fortællingen vi ikke før har fortalt The Standard er nu fortid. Den sidste kasse

ALMANAK, STUDIO & MISSION GREEN åbner i nye lokaler i 2022

ALMANAK, STUDIO & MISSION GREEN åbner i nye lokaler i 2022 The Standard bliver til LOCA Restauranter For et par
This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram Access Token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Almanak er flyttet i Operaen, STUDIO er åbnet i Carlsberg Byen & Mission Green flytter ligeledes i nye lokaler i 2023.


The Standard har ændret navn til LOCA Restauranter.


Læs mere her.