CPH BEER WEEK på Almanak

I oktober deltager Almanak i CPH BEER WEEK med hele to events! CPHBW er en samling af spændende, sjove, skæve, lærerige og ikke mindst unikke arrangementer, der har til formål at fremhæve den danske øl som den fantastiske, velsmagende og mangfoldige drik, den er. Samtidig er ambitionen at sætte fokus på samspillet mellem øl og mad, for selvom antallet af bryggerier vokser, så er øllen stadig kun lige ved at finde vej tilbage til middagsbordet. Du kan læse mere om de to events lige her:

Smørrebrød & Møns Bryghus ad libitum

Øl og smørrebrød er et legendarisk match, og så er det dansk frokost, når det er allerbedst.

I anledning af Copenhagen Beer Week går Restaurant Almanak og Møns Bryghus sammen om at servere høj gastronomi og dansk kvalitetsøl med Almanaks uimodståelige, moderne smørrebrødsfad og fadøl ad libitum Møns Bryghus.

Ølhanerne er åbne i hele to timer til frokost under hele CPH Beer Week.

Pris 450 kr. + gebyr for smørrebrødsfad og øl ad libitum fra Møns Bryghus.

Book billet her. 

Brygmesterens gæstebud på Almanak

Hvad kan en kok lære af ølbrygningens metoder? Det spørgsmål har køkkenchef på Restaurant Almanak, Christian Hoffman, tænkt sig at besvare med en 5-retters middag, hvor han inkorporerer ideer fra ølbrygningens verden efter et nørdet besøg på Møns Bryghus.

Du kan forvente en aften med højgastronomi parret med kvalitetsøl fra Møns Bryghus og en sæsonbaseret middag med sjove og velsmagende indslag af gæring, fermentering, korn og humle.

Pris 750 kr. + gebyr for 5 retters menu inkl. ølmenu

Book billet her. 

Andre Nyheder

Dining Week – Efterårsferien 2020

  Vi er super glade for at kunne præsentere, at vi dette efterår deltager i Dining Week. Det vil sige

The Standard søger dygtige kokke til restaurant Almanak 

The Standard søger dygtige kokke til restaurant Almanak  Om The Standard Vil du arbejde i hjertet af København i et

Gratis østers, jazz og sensommervibes

Lad os sammen vinke farvel til sommeren med manér. Vejrudsigten lover forlænget sensommer i denne næste uge, og det skal
Vores Menu
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No users set. Please visit the plugin's settings page to select a user account or add one to the shortcode - user="username".

Dining Week - Efterårsferien 2020


Vi er super glade for at kunne præsentere, at Almanak dette efterår deltager i Dining Week. Det vil sige at du i uge 42, fra søndag d. 11. oktober - søndag d. 18. oktober ,kan du opleve hele 10 serveringer for kun DKK 525 på almanak. Læs mere her.