Da vi i år ansatte Christoffer Sørensen til at stå i spidsen for STUDIO, følte vi os meget sikre på, at vi havde sikret os fremtidens mand som køkkenchef. Den fornemmelse fik vi endnu engang bekræftet, da Christoffer ved gårsdagens uddeling af nordiske michelinstjerner i Stavanger modtog Michelins ’Young Chef Award’.

I deres egen pressemeddelelse skriver Michelin, at prisen uddeles til 30-årige Christoffer Sørensen ”som en anerkendelse af den modenhed, han præsterer i et raffineret og overdådigt køkken, der imponerer Michelins inspektører.”

Vi er enormt stolte af det niveau og den usvigelige sikkerhed, Christoffer og holdet har vist, siden han trådte til som køkkenchef på STUDIO for bare fire måneder siden. Og vi er ikke mindst stolte af, at hans elegante stil allerede har vakt så stor genlyd hos guidens erfarne inspektører.

På Facebook sætter Christoffer selv et par ord på, hvordan det føles at få så væsentlig en anerkendelse fra verdens mest toneangivende restaurantguide.

”Uden ord, stolt og taknemmelig! Tusinde mange tak til guide Michelin for Young Chef Award 2021. Det er den største anerkendelse, jeg har oplevet, og et enormt stort skulderklap.

Jeg glæder mig til at byde jer velkommen igen. Et lige så stort tak skal der lyde til hele det lille hold på STUDIO. Uden jer var det her aldrig sket. Vi har godt nok givet den gas fra start af, og vi er jo næsten først lige begyndt. Det er så enormt sejt gået af jer alle sammen! Wauw!”

STUDIOs rejse med Christoffer ved roret er først lige begyndt, men vi er nu igen blevet bekræftet i, at vi er på rette kurs, og vi er meget spændte på, hvor turen vil føre os hen i de kommende år.

Vi er også stolte over at kunne fortælle, at det fortsat går godt i stueetagen på The Standard, hvor Christian Hoffmann og holdet på Almanak igen i år holder fast i deres Michelin Plate og plads i guiden.

Det samme gør sig gældende for RADIO på Frederiksberg, hvor vores nye køkkenchef Patrick Godborg på flotteste vis har formået at løftet arven og give ny vitalitet til køkkenet på vores nylige 10-årsfødselar.

Vi har så meget, vi gerne vil vise jer, og vi glæder os derfor allerede til flere besøg fra både Michelin-guiden og fra nye og trofaste gæster.

Andre Nyheder

LOCA Gruppen vil med manifest vise vejen mod mere bæredygtige køkkener

Kantine- og restaurantvirksomheden Loca Gruppen vil med nyt bæredygtighedsmanifest bane vejen for mere klimavenlighed i selskabets køkkener og samtidig inspirere

Afsnit 11: Godt nytår med Fortællingen vi ikke før har fortalt

Afsnit 11: Fortællinger fra en Restauratør Fortællingen vi ikke før har fortalt The Standard er nu fortid. Den sidste kasse

ALMANAK, STUDIO & MISSION GREEN åbner i nye lokaler i 2022

ALMANAK, STUDIO & MISSION GREEN åbner i nye lokaler i 2022 The Standard bliver til LOCA Restauranter For et par
Vores Menu

Almanak er flyttet i Operaen. Mission Green og STUDIO flytter ligeledes i nye lokaler i 2022.


The Standard har ændret navn til LOCA Restauranter.


Læs mere her.


 


ALMANAK ER FLYTTET I OPERAEN OG STUDIO & MISSION GREEN åbner i 2022

Vi flytter vores restauranter ud af den gamle toldbygning, og ændrer samtidig navn fra The Standard til LOCA restauranter.  Vi håber at se jer i  Almanak i Operaen