International Drink Wine Day x Tobias Nilsson

D. 18. februar fejrer vi vinens vidundere på International Drink Wine Day.

I anledningen får vi besøg af Tobias Nilsson, som vil fortælle om hvordan man laver vin i Danmark og om hvilke udfordringer det danske klima giver. Samtidig giver han indblik i og lærer dig at udforske smagsnuancer af aromatiske, søde og frugtige druer.

Tobias Nilsson er ankerkendt winemaker og mangeårig ven af ansatte i huset. Han har fået sit vid om vinproduktion ved at arbejde med vin i Sydafrika og Tyskland. I dag er han ansat på vingården “by Stokkeby” på Fyn, hvor han producerer hvidvine, mousserende vine og hedvine efter økologiske principper. Mange af disse vine har fundet vej til menukortet hos nogle af landets førende gourmetrestauranter – og d. 18. februar får du mulighed for at smage udvalgte af hans vine, bl.a. fra hans tid i Tyskland og Sydafrika.

Imens Tobias fortæller og forklarer, serveres desuden en nøje tilpasset 5-retters menu, udformet af Almanaks køkkenchef.

Så invitér venner, kollegaer eller din bedre halvdel på en vinsmagning, I sent glemmer.

Arrangementet starter kl 18.00

Pris: DKK 1295 for aperitif, 5 retter og vinmenu samt kaffe.

Der er begrænsede antal pladser til arrangementet, så bestil din billet allerede nu.

Andre Nyheder

Vær med til at fejre Fastelavn!

Boller op, boller ned, boller i min mave Fastelavn var førhen dagen, hvor man spiste igennem inden en lang fasteperiode.

Særudgave af Dining Week

Vi er stolte af, at kunne annoncere, at vi, sammen med bl.a. Brace, Kokkeriet og RADIO, er blevet udvalgt til

Ferielukket 1.-29. januar

Rigtig godt nytår – og tusind TAK for året der er gået Vores nytårsfortsæt er selvfølgelig, at Almanak igen i
Vores Menu
NYHEDSBREV

NYHEDSBREV

Modtag vores nyhedsbrev og følg med i de seneste nyheder fra Almanak privatlivspolitik.