Julefrokost med DJ & cocktails hver fredag aften

Hver fredag fra den 15. november og frem til jul er der julefrokost i alle husets restauranter, og uanset hvilken restaurant du måtte vælge, kan aftenen afsluttes med fest, cocktails og fed musik i restaurant Mission.

Med Rikke brox bag pulten, er det nemlig en af landets mest erfarne og eftertragtede DJ´s som lader musikken flyde ud i rummet, mens Missions bartendere tryller lækre cocktails frem bag baren. Du kan læse mere om Rikke Bronx her.

Almanak hylder på sin kendte moderne måde traditionerne, og byder hver fredag på DET STORE JULEBORD, hvor der serveres 11 eller 14 anretninger over 4 omgange. Se mere her.

Ønsker man at nyde årets julefrokost i private omgivelser, er der fortsat enkelte datoer ledig i The Standard Private Dinining. Læs mere her.

Der kan bookes bord online på op til 8 personer på The Standard og I er altid velkommen til at ringe (0045 72 14 88 08) eller skrive til os (privatedining@thestandardcph.dk) for menu, information og reservation.

Rigtig Glædelig Jul fra alle os på The Standard

Andre Nyheder

AFSNIT 2: FORTÆLLINGER FRA EN RESTAURATØR – MENS VI VENTER PÅ SOLEN

AFSNIT 2: FORTÆLLINGER FRA EN RESTAURATØR – MENS VI VENTER PÅ SOLEN Kære gæst og følgere af the Standard Tak

Almanak klarer påskemenuen – Husk dog at bestille i god tid

Almanak klarer påskemenuen – Husk dog at bestille i god tid Her på Almanak har vi med vores dybe rødder

Næste uges take away fra The Standard

Først og fremmest tusind tak for jeres støtte og opbakning til vores take away-initiativer. Vi holder nu et par planlagte
Vores Menu

TAKE AWAY - PÅSKEMENU


Fra onsdag d. 08. april til og med mandag d. 13. april holder Almanak åbent for take away med en helt særlig påskemenu - til både frokost og aften.

Læs mere om menu og bestilling her.