Mortens Aften på Almanak

Som altid fejrer vi Mortens aften på Almanak, og i år kan du lade dig selv, familie og venner forkæle med en rigtig god søndagsmiddag. Christian, vores køkkenchef på Almanak, og hans team har sammensat en 3-retters menu i højtidens ånd – og som altid baseret på sæsonens bedste råvarer.

Traditionen tro er det Morten biskop, som vi fejrer. Morten ville egentligt slet ikke være biskop og gemte sig derfor i en gåsesti, da befolkningen i den franske by Tours ville udnævne ham som biskop. De fandt ham, og han blev udnævnt som biskop – men hans straf overfor befolkningen blev, at alle i byen skulle slagte mindst én gås hvert år, på den dag han var blevet fundet. Denne straf blev til en fejring, som vi stadig holder ved den dag i dag. Dog med den ændring, at vi i dag spiser and da gås tidligere var en meget dyr spise.

På Almanak bliver anden på næste søndag komplementeret af islandsk laks til forret og trylleri med smagfulde æbler fra Lilleø og Askeø som dessert.

Vi håber på at se så mange som muligt, og der er denne dag derfor halv pris for børn under 12 år, som dermed spiser for kun DKK 175,-

Book billet allerede i dag.

Andre Nyheder

Juletræstænding onsdag den 13. november – Gratis og du er inviteret

Efterår går mod vinter og julen begynder at nærme sig i horisonten. På The Standard har det derfor også allerede

Julefrokost med DJ & cocktails her fredag på The Standard

Hver fredag fra den 15. november og frem til jul er der julefrokost i alle husets restauranter, og uanset hvilken

Jul på Almanak

På Almanak elsker vi julen, og alt det som følger med når højtiden ringer ind. Det gør den hos os
Vores Menu
NYHEDSBREV

NYHEDSBREV

Modtag vores nyhedsbrev og følg med i de seneste nyheder fra Almanak privatlivspolitik.