Mortens Aften på Almanak

Som altid fejrer vi Mortens aften på Almanak, og i år kan du lade dig selv, familie og venner forkæle med en rigtig god søndagsmiddag. Christian, vores køkkenchef på Almanak, og hans team har sammensat en 3-retters menu i højtidens ånd – og som altid baseret på sæsonens bedste råvarer.

Traditionen tro er det Morten biskop, som vi fejrer. Morten ville egentligt slet ikke være biskop og gemte sig derfor i en gåsesti, da befolkningen i den franske by Tours ville udnævne ham som biskop. De fandt ham, og han blev udnævnt som biskop – men hans straf overfor befolkningen blev, at alle i byen skulle slagte mindst én gås hvert år, på den dag han var blevet fundet. Denne straf blev til en fejring, som vi stadig holder ved den dag i dag. Dog med den ændring, at vi i dag spiser and da gås tidligere var en meget dyr spise.

På Almanak bliver anden på næste søndag komplementeret af islandsk laks til forret og trylleri med smagfulde æbler fra Lilleø og Askeø som dessert.

Vi håber på at se så mange som muligt, og der er denne dag derfor halv pris for børn under 12 år, som dermed spiser for kun DKK 175,-

Book billet allerede i dag.

Andre Nyheder

AFSNIT 2: FORTÆLLINGER FRA EN RESTAURATØR – MENS VI VENTER PÅ SOLEN

AFSNIT 2: FORTÆLLINGER FRA EN RESTAURATØR – MENS VI VENTER PÅ SOLEN Kære gæst og følgere af the Standard Tak

Almanak klarer påskemenuen – Husk dog at bestille i god tid

Almanak klarer påskemenuen – Husk dog at bestille i god tid Her på Almanak har vi med vores dybe rødder

Næste uges take away fra The Standard

Først og fremmest tusind tak for jeres støtte og opbakning til vores take away-initiativer. Vi holder nu et par planlagte
Vores Menu

TAKE AWAY - PÅSKEMENU


Fra onsdag d. 08. april til og med mandag d. 13. april holder Almanak åbent for take away med en helt særlig påskemenu - til både frokost og aften.

Læs mere om menu og bestilling her.