Nyhed: Søndagsfrokost med det hele

Sunday Roast er en virkelig hyggelig engelsk tradition, hvor de mødes på den lokale pub og spiser steg med ”all the trimmings” til frokost. Fremover kan du hver søndag gøre englænderne kunsten efter på Almanak. Her vil køkkenchef Christian Hofmann levere en dansk og sæsonbaseret version af en fantastisk søndagsfrokost, hvor der ikke er sparet på velsmagen.

Menuen skifter i bedste Almanak-stil i takt med sæsonerne, og lige nu står den på hummerbisque med æggeblommecreme til forret, grillet okse med kantareller og kartofler vendt med persille til hovedret samt kaffe og petit fours til dessert. Søndagsfrokost à la Almanak står i 375 kr.

 

Book dit bord her. 

Andre Nyheder

TALK AND TASTE med Anna Libak: Hvem har tisset på DIN sukkermad?

TALK AND TASTE med Anna Libak: Hvem har tisset på DIN sukkermad? Engang gjaldt det om at fremstå stærk og

Mortensaften på Almanak – eller som take away

Klassisk og hyggelig Mortens And ”med det hele” Meget er forandret i 2020, men traditionerne har vi stadig, og lad

Dining Week – Efterårsferien 2020

  Vi er super glade for at kunne præsentere, at vi dette efterår deltager i Dining Week. Det vil sige
Vores Menu
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No users set. Please visit the plugin's settings page to select a user account or add one to the shortcode - user="username".

Kom til TALK & TASTE med Anna Libak, udlandsredaktør på Weekendavisen og aktuel med sin nye bog ’Skyldig til det modsatte aldrig bliver bevist’.Det er onsdag den 2. december Se mere her.