Nyhed: Søndagsfrokost med det hele

Sunday Roast er en virkelig hyggelig engelsk tradition, hvor de mødes på den lokale pub og spiser steg med ”all the trimmings” til frokost. Fremover kan du hver søndag gøre englænderne kunsten efter på Almanak. Her vil køkkenchef Christian Hofmann levere en dansk og sæsonbaseret version af en fantastisk søndagsfrokost, hvor der ikke er sparet på velsmagen.

Menuen skifter i bedste Almanak-stil i takt med sæsonerne, og lige nu står den på hummerbisque med æggeblommecreme til forret, grillet okse med kantareller og kartofler vendt med persille til hovedret samt kaffe og petit fours til dessert. Søndagsfrokost à la Almanak står i 375 kr.

 

Book dit bord her. 

Andre Nyheder

Dining Week rykkes (igen)– og vi rykker med

Dining Week rykkes (igen)– og vi rykker med 10 serveringer fra Almanak til særpris Datoerne for Dining Week er rykket

Vi åbner Almanaks terrasse 24. april

Vi åbner Almanaks terrasse 24. april En anden glædelig nyhed var, at vi fra den 21. april har lov til

Fortællinger fra en restauratør – 1 år efter​​​​​​​

Fortællinger fra en restauratør – 1 år efter​​​​​​​ Kære gæster, venner og følgere af The Standard, I dag, den 27.
Vores Menu
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No users set. Please visit the plugin's settings page to select a user account or add one to the shortcode - user="username".

Almanak åbner fra fredag d. 23. april kl. 17.00! 

I weekenderne afholder vi terrasseåbning med smørrebrødsfad på terrassen fra d. 24. april - læs mere her.