Nyhed: Søndagsfrokost med det hele

Sunday Roast er en virkelig hyggelig engelsk tradition, hvor de mødes på den lokale pub og spiser steg med ”all the trimmings” til frokost. Fremover kan du hver søndag gøre englænderne kunsten efter på Almanak. Her vil køkkenchef Christian Hofmann levere en dansk og sæsonbaseret version af en fantastisk søndagsfrokost, hvor der ikke er sparet på velsmagen.

Menuen skifter i bedste Almanak-stil i takt med sæsonerne, og lige nu står den på hummerbisque med æggeblommecreme til forret, grillet okse med kantareller og kartofler vendt med persille til hovedret samt kaffe og petit fours til dessert. Søndagsfrokost à la Almanak står i 375 kr.

 

Book dit bord her. 

Andre Nyheder

På Almanak blomstrede fornyelsen i 2020

På Almanak blomstrede fornyelsen i 2020 Almanak er fortsat den moderne danske bistro med årstidens råvarer i centrum, som den

Nytårs take away

Almanaks Nytårsmenu – Take Away  OBS. NYTÅRSMENUER FRA ALMANAK ER UDSOLGT, MEN VI HAR STADIG ET BEGRÆNSET ANTAL “SAMLET COCKTAIL

Mortensaften på Almanak – eller som take away

Klassisk og hyggelig Mortens And ”med det hele” Meget er forandret i 2020, men traditionerne har vi stadig, og lad
Vores Menu
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No users set. Please visit the plugin's settings page to select a user account or add one to the shortcode - user="username".

De nuværende Covid-19 restriktioner, og dermed nedlukningen af restauranter for spisende gæster, er indtil videre gældende frem til den 07. februar 2021. Vi følger naturligvis situationen nøje, og I kan følge med herinde og på de sociale medier, som vi løbende opdaterer med vores tiltag i forbindelse dermed.