Sommerjazz på The Standard

Sommerens traditionsrige jazzfestival i København er aflyst, men her på The Standard bliver der i både juli og august alligevel mulighed for at vippe med foden.

På opfordring har vi nemlig valgt at forsætte med jazz hver søndag fra kl. 13-15, hvor Chris Andersen Music vil håndplukke dygtige musikere til at spille på kanten af kajen, mens vi selvfølgelig sørger for mad og drikke. På The Standard har vi altid haft en forkærlighed for jazz, og vores sommerjazz-program ”Støt Musikken” er vores måde at bakke op om lokale musikere, som i disse måneder ellers har usædvanlig langt mellem koncertplanerne.

Tilbud: Jazz & smørrebrød eller skaldyrsfad

Vores skaldyrsfad er efterhånden gået hen og blevet en mindre berømthed, og med en friskfanget symfoni af bl.a. hummer, jomfruhummer og kammusling er det også ægte forkælelse. Det er absolut stadig muligt at nyde skaldyrsfadet og lytte til jazz for 550 kr. pr. person, men nu udvider vi også jazzmenuen med tre stykker sæsonbaseret smørrebrød til 350 kr. I begge tilfælde går de 50 kr. ubeskåret til musikerne.

Book billet her

Andre Nyheder

Dining Week – Efterårsferien 2020

  Vi er super glade for at kunne præsentere, at vi dette efterår deltager i Dining Week. Det vil sige

CPH BEER WEEK på Almanak

CPH BEER WEEK på Almanak I oktober deltager Almanak i CPH BEER WEEK med hele to events! CPHBW er en

The Standard søger dygtige kokke til restaurant Almanak 

The Standard søger dygtige kokke til restaurant Almanak  Om The Standard Vil du arbejde i hjertet af København i et
Vores Menu
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No users set. Please visit the plugin's settings page to select a user account or add one to the shortcode - user="username".

Dining Week - Efterårsferien 2020


Vi er super glade for at kunne præsentere, at Almanak dette efterår deltager i Dining Week. Det vil sige at du i uge 42, fra søndag d. 11. oktober - søndag d. 18. oktober ,kan du opleve hele 10 serveringer for kun DKK 525 på almanak. Læs mere her.