Studio x Almanak skyder nytåret ind i Operaen
Vi har netop åbnet dørene til vores nye Almanak i selveste Operaen, og vi er enormt beærede over, at det er os, der får lov at sætte gastronomisk aftryk på én af Københavns mest ikoniske bygninger.
På årets sidste aften sætter vi streg under åbningen med et helt særligt nytårsarrangement, hvor vi skyder raketten af med det bedste, vi har at byde på:
Nytårsmiddagen på 10 serveringer bliver til i et samspil mellem Almanaks klippefaste køkkenchef Christian Hoffmann og Studios nye køkkenchef Christoffer Sørensen, som har fået en flyvende start med begejstrede anmeldelser og ikke mindst en ’Young Chef Award’, da Guide Michelin for to måneder siden delte hæder ud i Stavanger.
Begge kokke er brandvarme, og på årets sidste aften sætter de blus under en menu, hvor luksusråvarerne kommer til at stråle om kap med Olafur Eliassons glaslysekroner og tre forskellige champagner, hvid bourgogne, barolo og andre europæiske topvine udvalgt af Studios erfarne sommelier Jesper Nielsen. Vi garanterer en unik aften i ét af byens mest ekstraordinære lokaler, hvor du også kan være sikker på den flotteste panoramaudsigt, når nytårsfyrværkeriet lyser byen op. Hertil skåler vi naturligvis i en god champagne, inden vi sender jer mætte og glade ud i byen igen.
Læs menuen herunder, og glæd jer til en nytårsaften i storslåede rammer.
Nytår i Operaen
Snacks
Almanak: Croquette med brisler og andelever & hummer, lardo og æggeblomme ~ Studio: Østers med perler & marmoreret vagtelæg med trøffelMenu
~ Almanak: Helleflynder, oksehaler, sauce blanquette og kål ~ Almanak: Oksemørbrad, svampe, kartoffeltærte og trøffelsauce ~ Almanak: Osteservering – Lihmskov, jordskokker og hasselnødder ~ Studio: Gran og honning, havesyre og fåreyoghurt ~ Petits fours
Pris: 2950,- inkl. vinmenu med otte vine.
Vinmenu
NV – Lelarge Pugeot “Tradition” – Vrigny – champagne
2006 – Heyl zu Herrnsheim “kabinett” – Rheinhessen
2017 – Vincent Girardin – Auxey-Duresses – Bourgogne
2019 – Château de Meursault – Beaune – Bourgogne
2015 – Aurelio Settimo – Barolo
NV – Palmer & Co. “Rosé Solera” – Reims – Champagne
1989 – Moulin Tourchais – Côteaux du Layon – Loire
NV – André Clouet “Grande Réserve” – Bouzy – Champagne
Bestil bord her
Obs. vi tager forbehold for ændringer i menu på dagen.