Studio x Almanak skyder nytåret ind i Operaen

Vi har netop åbnet dørene til vores nye Almanak i selveste Operaen, og vi er enormt beærede over, at det er os, der får lov at sætte gastronomisk aftryk på én af Københavns mest ikoniske bygninger.

På årets sidste aften sætter vi streg under åbningen med et helt særligt nytårsarrangement, hvor vi skyder raketten af med det bedste, vi har at byde på:

Nytårsmiddagen på 10 serveringer bliver til i et samspil mellem Almanaks klippefaste køkkenchef Christian Hoffmann og Studios nye køkkenchef Christoffer Sørensen, som har fået en flyvende start med begejstrede anmeldelser og ikke mindst en ’Young Chef Award’, da Guide Michelin for to måneder siden delte hæder ud i Stavanger.

Begge kokke er brandvarme, og på årets sidste aften sætter de blus under en menu, hvor luksusråvarerne kommer til at stråle om kap med Olafur Eliassons glaslysekroner og tre forskellige champagner, hvid bourgogne, barolo og andre europæiske topvine udvalgt af Studios erfarne sommelier Jesper Nielsen. Vi garanterer en unik aften i ét af byens mest ekstraordinære lokaler, hvor du også kan være sikker på den flotteste panoramaudsigt, når nytårsfyrværkeriet lyser byen op. Hertil skåler vi naturligvis i en god champagne, inden vi sender jer mætte og glade ud i byen igen.

Læs menuen herunder, og glæd jer til en nytårsaften i storslåede rammer.

Nytår i Operaen

SnacksAlmanak: Croquette med brisler og andelever & hummer, lardo og æggeblommeStudio: Østers med perler & marmoreret vagtelæg med trøffel

MenuStudio: Kammusling med syltet hyldeblomst, mandler og muslingesauce~Studio: Naturskånsomt fanget torsk med caviar og frikassé
~Almanak: Helleflynder, oksehaler, sauce blanquette og kål~Almanak: Oksemørbrad, svampe, kartoffeltærte og trøffelsauce~Almanak: Osteservering – Lihmskov, jordskokker og hasselnødder~Studio: Gran og honning, havesyre og fåreyoghurt~Petits fours

Pris: 2950,- inkl. vinmenu med otte vine.

 

Vinmenu

NV – Lelarge Pugeot “Tradition” – Vrigny – champagne

2006 – Heyl zu Herrnsheim “kabinett” – Rheinhessen

2017 – Vincent Girardin – Auxey-Duresses – Bourgogne

2019 – Château de Meursault – Beaune – Bourgogne

2015 – Aurelio Settimo – Barolo

NV – Palmer & Co. “Rosé Solera” – Reims – Champagne

1989 – Moulin Tourchais – Côteaux du Layon – Loire

NV – André Clouet “Grande Réserve” – Bouzy – Champagne

 

Bestil bord her

 

Obs. vi tager forbehold for ændringer i menu på dagen.

Andre Nyheder

LOCA Gruppen vil med manifest vise vejen mod mere bæredygtige køkkener

Kantine- og restaurantvirksomheden Loca Gruppen vil med nyt bæredygtighedsmanifest bane vejen for mere klimavenlighed i selskabets køkkener og samtidig inspirere

Afsnit 11: Godt nytår med Fortællingen vi ikke før har fortalt

Afsnit 11: Fortællinger fra en Restauratør Fortællingen vi ikke før har fortalt The Standard er nu fortid. Den sidste kasse

ALMANAK, STUDIO & MISSION GREEN åbner i nye lokaler i 2022

ALMANAK, STUDIO & MISSION GREEN åbner i nye lokaler i 2022 The Standard bliver til LOCA Restauranter For et par
Vores Menu

Almanak er flyttet i Operaen. Mission Green og STUDIO flytter ligeledes i nye lokaler i 2022.


The Standard har ændret navn til LOCA Restauranter.


Læs mere her.


 


ALMANAK ER FLYTTET I OPERAEN OG STUDIO & MISSION GREEN åbner i 2022

Vi flytter vores restauranter ud af den gamle toldbygning, og ændrer samtidig navn fra The Standard til LOCA restauranter.  Vi håber at se jer i  Almanak i Operaen