Studio x Almanak skyder nytåret ind i Operaen

Vi har netop åbnet dørene til vores nye Almanak i selveste Operaen, og vi er enormt beærede over, at det er os, der får lov at sætte gastronomisk aftryk på én af Københavns mest ikoniske bygninger.

På årets sidste aften sætter vi streg under åbningen med et helt særligt nytårsarrangement, hvor vi skyder raketten af med det bedste, vi har at byde på:

Nytårsmiddagen på 10 serveringer bliver til i et samspil mellem Almanaks klippefaste køkkenchef Christian Hoffmann og Studios nye køkkenchef Christoffer Sørensen, som har fået en flyvende start med begejstrede anmeldelser og ikke mindst en ’Young Chef Award’, da Guide Michelin for to måneder siden delte hæder ud i Stavanger.

Begge kokke er brandvarme, og på årets sidste aften sætter de blus under en menu, hvor luksusråvarerne kommer til at stråle om kap med Olafur Eliassons glaslysekroner og tre forskellige champagner, hvid bourgogne, barolo og andre europæiske topvine udvalgt af Studios erfarne sommelier Jesper Nielsen. Vi garanterer en unik aften i ét af byens mest ekstraordinære lokaler, hvor du også kan være sikker på den flotteste panoramaudsigt, når nytårsfyrværkeriet lyser byen op. Hertil skåler vi naturligvis i en god champagne, inden vi sender jer mætte og glade ud i byen igen.

Læs menuen herunder, og glæd jer til en nytårsaften i storslåede rammer.

Nytår i Operaen

SnacksAlmanak: Croquette med brisler og andelever & hummer, lardo og æggeblommeStudio: Østers med perler & marmoreret vagtelæg med trøffel

MenuStudio: Kammusling med syltet hyldeblomst, mandler og muslingesauce~Studio: Naturskånsomt fanget torsk med caviar og frikassé
~Almanak: Helleflynder, oksehaler, sauce blanquette og kål~Almanak: Oksemørbrad, svampe, kartoffeltærte og trøffelsauce~Almanak: Osteservering – Lihmskov, jordskokker og hasselnødder~Studio: Gran og honning, havesyre og fåreyoghurt~Petits fours

Pris: 2950,- inkl. vinmenu med otte vine.

 

Vinmenu

NV – Lelarge Pugeot “Tradition” – Vrigny – champagne

2006 – Heyl zu Herrnsheim “kabinett” – Rheinhessen

2017 – Vincent Girardin – Auxey-Duresses – Bourgogne

2019 – Château de Meursault – Beaune – Bourgogne

2015 – Aurelio Settimo – Barolo

NV – Palmer & Co. “Rosé Solera” – Reims – Champagne

1989 – Moulin Tourchais – Côteaux du Layon – Loire

NV – André Clouet “Grande Réserve” – Bouzy – Champagne

 

Bestil bord her

 

Obs. vi tager forbehold for ændringer i menu på dagen.

Andre Nyheder

Sidste jul i Havnegade

  Sidste jul i Havnegade Den søde juletid nærmer sig, og på Almanak i Havnegade er julen noget ekstra særligt

Afsnit 10: Breaking news fra en restauratør – The Standard bliver til LOCA Restauranter

Afsnit 10: Breaking news fra en restauratør – The Standard bliver til LOCA Restauranter I går var en stor aften

Afsnit 9: Fortællinger fra en restauratør

  Et manifest for en bæredygtig fremtid Da vi i 2017 stiftede vores virksomhed, LOCA, var det med sommerfugle i
Vores Menu

The Standard bliver til LOCA Restauranter


Almanak flytter til ny adresse i 2022 – Læs hele historien her.