VI HADER IKKE AT HAVE FULDT HUS!

Coronasmitten har ramt Danmark. Det betyder bl.a. færre turister i byen, og at virksomheder begrænser deres mødeaktivitet. Når man som The Standard har rigtigt mange udenlandske gæster og mange virksomheder, betyder det en masse pludselige aflysninger.

Kort sagt: den sidste uge har vi oplevet at op til 50% af dagens bookinger er blevet annulleret på vores restauranter på The Standard, bl.a. toprestauranten STUDIO og Almanak! Det kan vi ikke bare lade passere.

Vores dygtige personale står klar, og de bedste råvarer er hentet ind. Vi lever og ånder for et hus fyldt med liv og glade dage, så det er hårdt at se til, når aflysningerne pludselig tikker ind.

SJÆLDEN SÆRPRIS de næste to uger! Derfor søsætter The Standard en spektakulær særpris* – 1/2 pris på STUDIO´s menuer og det samme på Almanak´s Store menu – de næste 14 dage for alle de lækkersultne, der trods alt fortsat er i København. For huset skal summe af liv!

Vi er selvfølgelig helt grundlæggende taknemlige for, at folk tager ansvar og aflyser, når de kommer fra berørte områder, men vi kan ikke bare lade stå til. Som restauratør gør det ondt at se på tomme stole og potentielt lade fantastiske råvarer ende som madspild.

Med ønsket om, at alle kommer bedst muligt igennem denne særlige periode,

Merete Holst,

Ejer, The Standard (STUDIO og Almanak)

 

* Særprisen gælder alle (mad) menuer på STUDIO, samt den store aftenmenu på Almanak kaldet “En aften på Almanak, og indtil videre frem til den 19 marts. Særprisen gælder dermed IKKE drikkevarer, selskaber og resten af Almanak´s a la carte kort

Andre Nyheder

LOCA Gruppen vil med manifest vise vejen mod mere bæredygtige køkkener

Kantine- og restaurantvirksomheden Loca Gruppen vil med nyt bæredygtighedsmanifest bane vejen for mere klimavenlighed i selskabets køkkener og samtidig inspirere

Afsnit 11: Godt nytår med Fortællingen vi ikke før har fortalt

Afsnit 11: Fortællinger fra en Restauratør Fortællingen vi ikke før har fortalt The Standard er nu fortid. Den sidste kasse

ALMANAK, STUDIO & MISSION GREEN åbner i nye lokaler i 2022

ALMANAK, STUDIO & MISSION GREEN åbner i nye lokaler i 2022 The Standard bliver til LOCA Restauranter For et par
Vores Menu

ALMANAK, STUDIO & MISSION GREEN åbner i nye lokaler i 2022


Almanak, Mission Green og nu også Studio fra den 1. januar 2022 rykker ud af The Standard i Havnegade – og derfor ryster vi det gamle navn af os og bliver til LOCA Restauranter. 


Læs mere her.


 

Almanak er flyttet i Operaen - The Standard bliver til LOCA restauranter.

Vi flytter vores restauranter ud af den gamle toldbygning, og ændrer samtidig navn fra The Standard til LOCA restauranter.  Vi håber at se jer i  Almanak i Operaen