Vi ville gerne åbne 18. maj, men…

Vi har først her til aften, torsdag den 14 maj, modtaget regeringens retningslinjer for, hvordan branchen kan åbne. Til gengæld ser det ved første øjekast ud til, at vi kan skabe nogle rigtig gode restaurantoplevelser, næsten som vi kender dem – og det er det allervigtigste for os.

Planlægningen er derfor nu i fuld gang, og det altafgørende mål for os er at skabe optimale oplevelser, hvor forsvarlighed over for både gæster og personale er en lige så stor og indgroet selvfølge, som det altid har været. Nu bare med nye forbehold og andre retningslinjer.

Vi vil sammen med teamet tygge os godt og grundigt igennem hvert eneste ord i de netop indkomne retningslinjer og udarbejde nye processer og metoder, der kan inkorporere det hele i en skøn restaurantoplevelse for alle. Vi holder fast i, at vi venter med at åbne The Standard til tirsdag den 26. maj, og dermed til efter Kr. Himmelfartsferien, så vi har tid til at planlægge den optimale genåbning.

Og når det er sagt, så glæder vi os helt vildt til at åbne igen, og vi kan næsten ikke vente med at se jer alle. Der kan bestilles bord til Almanak og Studio fra i morgen, fredag den 15. maj, hvor vi også begynder at ringe alle op, som har haft en booking, vi ikke har kunne gennemføre de sidste par måneder.

På snarligt gensyn fra alle os på The Standard,

Andre Nyheder

Velkommen til sommer på Almanak

Velkommen til “Sommer på Almanak” Champagnebar og skaldyrsfade med Københavns bedste udsigt Vi har pga. corona et begrænset antal sidepladser indenfor.

Branchen går en svær fremtid i møde – 21 SØNDAG

Så du med i 21 SØNDAG på DR1 i går? Vores ejer og CEO, Merete Holst, giver et ærligt indblik

Lyset for enden af tunnelen

  LYSET FOR ENDEN AF TUNNELEN Solen er i mere end en forstand begyndt at skinne igen, og vi glæder
Vores Menu

Velkommen til “Sommer på Almanak”


Skaldyr og champagnebar på terrassen, nyt smørrebrødskort og særpris på menuen "En aften på Almanak"

Læs mere her.