Vi ville gerne åbne 18. maj, men…

Vi har først her til aften, torsdag den 14 maj, modtaget regeringens retningslinjer for, hvordan branchen kan åbne. Til gengæld ser det ved første øjekast ud til, at vi kan skabe nogle rigtig gode restaurantoplevelser, næsten som vi kender dem – og det er det allervigtigste for os.

Planlægningen er derfor nu i fuld gang, og det altafgørende mål for os er at skabe optimale oplevelser, hvor forsvarlighed over for både gæster og personale er en lige så stor og indgroet selvfølge, som det altid har været. Nu bare med nye forbehold og andre retningslinjer.

Vi vil sammen med teamet tygge os godt og grundigt igennem hvert eneste ord i de netop indkomne retningslinjer og udarbejde nye processer og metoder, der kan inkorporere det hele i en skøn restaurantoplevelse for alle. Vi holder fast i, at vi venter med at åbne The Standard til tirsdag den 26. maj, og dermed til efter Kr. Himmelfartsferien, så vi har tid til at planlægge den optimale genåbning.

Og når det er sagt, så glæder vi os helt vildt til at åbne igen, og vi kan næsten ikke vente med at se jer alle. Der kan bestilles bord til Almanak og Studio fra i morgen, fredag den 15. maj, hvor vi også begynder at ringe alle op, som har haft en booking, vi ikke har kunne gennemføre de sidste par måneder.

På snarligt gensyn fra alle os på The Standard,

Andre Nyheder

Dining Week – Efterårsferien 2020

  Vi er super glade for at kunne præsentere, at vi dette efterår deltager i Dining Week. Det vil sige

CPH BEER WEEK på Almanak

CPH BEER WEEK på Almanak I oktober deltager Almanak i CPH BEER WEEK med hele to events! CPHBW er en

The Standard søger dygtige kokke til restaurant Almanak 

The Standard søger dygtige kokke til restaurant Almanak  Om The Standard Vil du arbejde i hjertet af København i et
Vores Menu
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No users set. Please visit the plugin's settings page to select a user account or add one to the shortcode - user="username".

Dining Week - Efterårsferien 2020


Vi er super glade for at kunne præsentere, at Almanak dette efterår deltager i Dining Week. Det vil sige at du i uge 42, fra søndag d. 11. oktober - søndag d. 18. oktober ,kan du opleve hele 10 serveringer for kun DKK 525 på almanak. Læs mere her.