Michelin-anbefalede Almanak søger tjenere

Almanak er en del af The Standard, og ligesom resten af huset er restauranten i rivende udvikling. Vi søger derfor dig, der med erfaring indenfor faget får et smil på læben ved tanken om at servere god mad til glade gæster på en af Københavns måske bedste adresser ved vandet.

Vi søger pt. både tjenere på enten fuld tid eller som timeansatte. Vi går ikke så meget op i, hvilken alder eller uddannelse, du har. Det vigtigste er at du:

  • Har erfaring fra faget
  • Har overblik og autoritet
  • Er en glad og fleksibel teamplayer

Vi tilbyder:

  • Fantastiske kolleger på højt fagligt niveau.
  • Løn efter kvalifikationer – som kan stige i takt med tilegnede kompetencer
  • Mulighed for personlig udvikling og avancement.
  • En hverdag i en fantastisk bygning direkte ud til vandet

Lidt om Almanak og The Standard

Almanak er en del af The Standard. Et kulinarisk hus på kajen af Københavns Inderhavn, der huser fire unikke restaurantkoncepter. På Almanak serveres en stilfuld og moderne fortolkning af dansk mad, hvor sæsonernes gang går hånd i hånd med den gode smag.

 Foruden Almanak huser The Standard også Michelin-restauranten STUDIO og den helt nye og farverige restaurant Mission, samt et eksklusivt Private Dining Room indrettet i husets tidligere Jazzklub.

Vi værner om det unikke i hver restaurant, men vi er alle en del af The Standard-familien, og vi beriges derfor også af hinandens personligheder, kompetencer og forskelligheder på tværs af huset

Er du interesseret i at blive en del af holdet? Kontakt Dorte Juhl Østergaard på dju@thestandardcph.dk. Vedhæft gerne dit CV og skriv lidt om dig selv og din baggrund indenfor faget.

Andre Nyheder

AFSNIT 2: FORTÆLLINGER FRA EN RESTAURATØR – MENS VI VENTER PÅ SOLEN

AFSNIT 2: FORTÆLLINGER FRA EN RESTAURATØR – MENS VI VENTER PÅ SOLEN Kære gæst og følgere af the Standard Tak

Almanak klarer påskemenuen – Husk dog at bestille i god tid

Almanak klarer påskemenuen – Husk dog at bestille i god tid Her på Almanak har vi med vores dybe rødder

Næste uges take away fra The Standard

Først og fremmest tusind tak for jeres støtte og opbakning til vores take away-initiativer. Vi holder nu et par planlagte
Vores Menu

TAKE AWAY - PÅSKEMENU


Fra onsdag d. 08. april til og med mandag d. 13. april holder Almanak åbent for take away med en helt særlig påskemenu - til både frokost og aften.

Læs mere om menu og bestilling her.