Michelin-anbefalede Almanak søger tjenere

Almanak er en del af The Standard, og ligesom resten af huset er restauranten i rivende udvikling. Vi søger derfor dig, der med erfaring indenfor faget får et smil på læben ved tanken om at servere god mad til glade gæster på en af Københavns måske bedste adresser ved vandet.

Vi søger pt. både tjenere på enten fuld tid eller som timeansatte. Vi går ikke så meget op i, hvilken alder eller uddannelse, du har. Det vigtigste er at du:

  • Har erfaring fra faget
  • Har overblik og autoritet
  • Er en glad og fleksibel teamplayer

Vi tilbyder:

  • Fantastiske kolleger på højt fagligt niveau.
  • Løn efter kvalifikationer – som kan stige i takt med tilegnede kompetencer
  • Mulighed for personlig udvikling og avancement.
  • En hverdag i en fantastisk bygning direkte ud til vandet

Lidt om Almanak og The Standard

Almanak er en del af The Standard. Et kulinarisk hus på kajen af Københavns Inderhavn, der huser fire unikke restaurantkoncepter. På Almanak serveres en stilfuld og moderne fortolkning af dansk mad, hvor sæsonernes gang går hånd i hånd med den gode smag.

 Foruden Almanak huser The Standard også Michelin-restauranten STUDIO og den helt nye og farverige restaurant Mission, samt et eksklusivt Private Dining Room indrettet i husets tidligere Jazzklub.

Vi værner om det unikke i hver restaurant, men vi er alle en del af The Standard-familien, og vi beriges derfor også af hinandens personligheder, kompetencer og forskelligheder på tværs af huset

Er du interesseret i at blive en del af holdet? Kontakt Dorte Juhl Østergaard på dju@thestandardcph.dk. Vedhæft gerne dit CV og skriv lidt om dig selv og din baggrund indenfor faget.

Andre Nyheder

På Almanak blomstrede fornyelsen i 2020

På Almanak blomstrede fornyelsen i 2020 Almanak er fortsat den moderne danske bistro med årstidens råvarer i centrum, som den

Nytårs take away

Almanaks Nytårsmenu – Take Away  OBS. NYTÅRSMENUER FRA ALMANAK ER UDSOLGT, MEN VI HAR STADIG ET BEGRÆNSET ANTAL “SAMLET COCKTAIL

Mortensaften på Almanak – eller som take away

Klassisk og hyggelig Mortens And ”med det hele” Meget er forandret i 2020, men traditionerne har vi stadig, og lad
Vores Menu
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No users set. Please visit the plugin's settings page to select a user account or add one to the shortcode - user="username".

De nuværende restriktioner, og dermed nedlukningen af restauranter for spisende gæster, er indtil videre gældende frem til den 28.februar 2021.

Ønsker du take away i den kommende periode kan vi anbefale, at prøve vores søsterrestaurant Restaurant RADIO's fantastiske take away menu. Se menuen her.