YES, vi må feste igen

Drømmer du om at holde et sommerbryllup, stort eller lille, på kanten af Københavns havn, blev konfirmationen aflyst pga. coronaen, eller står kollegerne og tripper for at holde en sommerfest efter mange måneders adskillelse? Så er der godt nyt, for fra i dag, mandag 8. juni, giver regeringen os grønt lys til at atter at mødes til gode oplevelser, og lad det være sagt med det samme: Vi glæder os helt vildt til, at The Standard igen kan danne rammen om uforglemmelige øjeblikke.

Vi har på The Standard stor erfaring med at skræddersy lige netop det selskab, den event eller fest, vores gæster drømmer om. Vi har et stort hus med god plads og mange muligheder for at skabe de perfekte rammer både for små intime selskaber og bryllupsbragene med store armbevægelser. Vi har også et fantastisk udendørsareal med udsigt over inderhavnen og mulighed for, at både kan lægge til efter en tur på vandet med champagne og snacks. Kort sagt: Rigtig meget kan lade sig gøre, og allerhelst hører vi om, hvad du/I drømmer om, så vi sammen kan gøre ideerne til virkelighed.

Tøv derfor ikke med at kontakte os. Det er helt uforpligtende, og vi byder også meget gerne på en kop kaffe og en rundvisning, så du/I kan få en fornemmelse af, hvad vi sammen kan skabe. Skriv gerne direkte til vores Bookingchef, Michael Hansen, på selskaber@thestandardcph.dk eller ring til vores booking-afdeling på telefon 72148808, så glæder vi os til tage godt imod dig/jer.

Andre Nyheder

BOBLER OG FREDAGSJAZZ TIL 100 KR

BOBLER OG FREDAGSJAZZ TIL 100 KR I uge 28 plejer Copenhagen Jazz Festival at løbe af stablen, og derfor giver

Sommerjazz på The Standard

Sommerjazz på The Standard Sommerens traditionsrige jazzfestival i København er aflyst, men her på The Standard bliver der i både

HJÆLP OS MED AT STØTTE MUSIKKEN MED JAZZ (OG SKALDYR) PÅ KAJEN

HJÆLP OS MED AT STØTTE MUSIKKEN MED JAZZ (OG SKALDYR) PÅ KAJEN Koncerter og festivaller er aflyst landet over, men
Vores Menu
This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram Access Token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

SOMMERJAZZ PÅ THE STANDARD


På opfordring har vi nemlig valgt at forsætte med jazz hver søndag fra kl. 13-15, hvor Chris Andersen Music vil håndplukke dygtige musikere til at spille på kanten af kajen, mens vi selvfølgelig sørger for mad og drikke.

Læs mere her.