YES, vi må feste igen

Drømmer du om at holde et sommerbryllup, stort eller lille, på kanten af Københavns havn, blev konfirmationen aflyst pga. coronaen, eller står kollegerne og tripper for at holde en sommerfest efter mange måneders adskillelse? Så er der godt nyt, for fra i dag, mandag 8. juni, giver regeringen os grønt lys til at atter at mødes til gode oplevelser, og lad det være sagt med det samme: Vi glæder os helt vildt til, at The Standard igen kan danne rammen om uforglemmelige øjeblikke.

Vi har på The Standard stor erfaring med at skræddersy lige netop det selskab, den event eller fest, vores gæster drømmer om. Vi har et stort hus med god plads og mange muligheder for at skabe de perfekte rammer både for små intime selskaber og bryllupsbragene med store armbevægelser. Vi har også et fantastisk udendørsareal med udsigt over inderhavnen og mulighed for, at både kan lægge til efter en tur på vandet med champagne og snacks. Kort sagt: Rigtig meget kan lade sig gøre, og allerhelst hører vi om, hvad du/I drømmer om, så vi sammen kan gøre ideerne til virkelighed.

Tøv derfor ikke med at kontakte os. Det er helt uforpligtende, og vi byder også meget gerne på en kop kaffe og en rundvisning, så du/I kan få en fornemmelse af, hvad vi sammen kan skabe. Skriv gerne direkte til vores Bookingchef, Michael Hansen, på selskaber@thestandardcph.dk eller ring til vores booking-afdeling på telefon 72148808, så glæder vi os til tage godt imod dig/jer.

Andre Nyheder

På Almanak blomstrede fornyelsen i 2020

På Almanak blomstrede fornyelsen i 2020 Almanak er fortsat den moderne danske bistro med årstidens råvarer i centrum, som den

Nytårs take away

Almanaks Nytårsmenu – Take Away  OBS. NYTÅRSMENUER FRA ALMANAK ER UDSOLGT, MEN VI HAR STADIG ET BEGRÆNSET ANTAL “SAMLET COCKTAIL

Mortensaften på Almanak – eller som take away

Klassisk og hyggelig Mortens And ”med det hele” Meget er forandret i 2020, men traditionerne har vi stadig, og lad
Vores Menu
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No users set. Please visit the plugin's settings page to select a user account or add one to the shortcode - user="username".

De nuværende Covid-19 restriktioner, og dermed nedlukningen af restauranter for spisende gæster, er indtil videre gældende frem til den 07. februar 2021. Vi følger naturligvis situationen nøje, og I kan følge med herinde og på de sociale medier, som vi løbende opdaterer med vores tiltag i forbindelse dermed.