Almanak – 26. maj 2020

Retningslinjer under Covid-19

 

Kære Gæst

Vi er glade for, at vi med genåbningen af Danmark igen kan byde gæster velkomne til restaurant Almanak, hvor vi har benyttet lejligheden til at lave nye menuer og drikkekort, som passer til sæsonens sol og sommer

I den forbindelse er det vigtigt for os at fortælle jer, at vi naturligvis overholder Erhvervsministeriets retningslinjer i forbindelse med Covid-19, så vi sikrer alle vores gæster et trygt besøg. Alle vores medarbejdere er trænet i retningslinjerne.

 

Konkret for ALMANAK betyder dette bl.a., at:

 • Bordene er sat op således, at der er over en meters afstand fra ”selskab til selskab”. Dette gælder både i restauranten og på terrassen.
 • Vi tillader ikke selskaber over 50 personer.
 • Når I ankommer på The Standard, vil der være mulighed for at spritte sine hænder.
 • Vi anbefaler, at I tager evt. overtøj med ned til bordet, men vi har også en garderobe hertil ved indgangen, som I naturligvis er velkomne til at bruge på eget ansvar.
 • I vil blive mødt af en tjener, som vil følge jer til bords.
 • Der vil være mulighed for løbende desinficering af hænder. Sprit er gjort tilgængelig flere steder i restauranten. Ønsker I at spritte dine hænder under maden, kan I bede en tjener om sprit eller alternativt finde det flere steder på baren.
 • Den enkelte gæst får udleveret et engangsmenukort for at undgå smitte.
 • Vinkortet er lavet til QR kode, så du med din egen telefon kan tjekke det. Det er så langt, at det er mere bæredygtigt at det tilgængeligt digitalt fremfor at printe engangs-vinkort.
 • Der er ekstra rengøring og afspritning af restauranten efter hver service.
 • Da vi i alt kun må have 15 minutters direkte kontakt pr. gæst/bord, vil vi yde den bedst mulige service på den tid, der er. Tiden tillader desværre ikke være den samme mængde af anretning ved bordene som normalt.
 • Vores toiletter er på 1. sal. Toilettet rengøres endnu oftere end tidligere. Tag gerne fat i en tjener, hvis I har brug for at få anvist vej dertil.
 • Hygiejnen i vores køkken er altid i absolut topklasse, og vi har derfor ikke gjort yderligere tiltag her.

Har du/I konkrete spørgsmål, så hold jer endelig ikke tilbage. Vi er her for at give jer en så god og tryg oplevelse som overhovedet muligt.

Vi skal alle passe på hinanden, gæster såvel som medarbejdere, og bliv derfor hjemme, hvis I ikke føler jer raske eller har mistanke om symptomer på Covid-19.

Du kan læse Erhvervsministeriets retningslinjer for restauranter og cafeer her.

Hvis I har spørgsmål til ovenstående, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 72148808

Med venlig hilsen, Christian Hofmann, Adam Kjeldsen & Co.

Køkkenchef & Restaurantchef, Almanak

This error message is only visible to WordPress admins
This endpoint has been retired

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

SOMMERJAZZ PÅ THE STANDARD


På opfordring har vi nemlig valgt at forsætte med jazz hver søndag fra kl. 13-15, hvor Chris Andersen Music vil håndplukke dygtige musikere til at spille på kanten af kajen, mens vi selvfølgelig sørger for mad og drikke.

Læs mere her.