GOURMET CATERING

Take away afløses af Gourmet-catering fra STUD!O og Almanak – og picnic fra Mission

Har du lyst til at invitere gæster til gourmetmiddag, uden at du selv behøver at stå på hovedet i køkkenet i dagevis? Lige nu oplever vi en stor efterspørgsel på gourmet-catering, og vi vil rigtig gerne gøre det så let som muligt at forkæle sig selv og sine gæster med fremragende madoplevelser derhjemme.

Derfor pusler vi lige nu med et nyt initiativ, som gør det muligt at bestille gourmet-catering fra både STUD!O og Almanak. Vi sørger for de allerbedste råvarer og sætter dem sammen til delikate og sæsonbetonede retter, som holder sig på toppen trods transport og ventetid. På den måde kan du nøjes med at dække bordet, lune enkelte elementer og servere lækkerierne, og så kan du ellers bruge energien på at være sammen med gæsterne omkring bordet frem for at stå i køkkenet. Så snart vi er klar med konceptet, følger mere info her på siden og på vores digitale kanaler.

Vi oplever heldigvis også, at rigtig mange har lyst til at komme forbi Almanak og STUD!O og få sig en rigtig restaurantoplevelse, og derfor har vi valgt at stoppe med take away fra de to restauranter. I stedet koncentrerer vi os om vores a la carte-gæster, sommerens selskaber (Ja, nu må vi igen mødes 😊) og ikke mindst vores nye gourmet-cateringinitiativ. Tjek gerne de aktuelle menuer for STUD!O og Almanak. 

 

Soulfood fra Mission – nu som picnic

Vores skønne soulfood-restaurant, Mission, har stadig fuld fart på take away, så drømmer du om grønne dele-retter, seriøst gode surdejspizzaer eller forfriskende sommercocktails, står vores kokke på Mission klar til at levere forkælelse to go. Som noget nyt lancerer vi en picnic fra Mission, der er lige til at hente og nyde på havnekanten, i haven, i båden eller på præcis den solskinsplet, du foretrækker at nyde en veltilberedt picnic.

Mission er – ligesom Almanak og STUD!O – også åben for selskaber og fester, men grundet corona er restauranten endnu ikke åben for a la carte-gæster. Vi giver lyd, så snart situationen ændrer sig, og restauranten igen må summe af liv. Indtil da kan du nyde en transportabel Mission-oplevelse og læse mere her.

 

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No users set. Please visit the plugin's settings page to select a user account or add one to the shortcode - user="username".

Dining Week - Efterårsferien 2020


Vi er super glade for at kunne præsentere, at Almanak dette efterår deltager i Dining Week. Det vil sige at du i uge 42, fra søndag d. 11. oktober - søndag d. 18. oktober ,kan du opleve hele 10 serveringer for kun DKK 525 på almanak. Læs mere her.