Jul på Almanak

Meget er aflyst og ændret i år, men vi ved, at julen kommer. Og på Almanak vil vi gøre alt, hvad vi kan for at sikre julehyggen og den gode mad – inden for corona-trygge rammer selvfølgelig. Uanset om du gerne vil nyde smagen af jul på restaurant i mindre selskaber eller derhjemme som take away eller gourmet catering, har vi skræddersyet forskellige løsninger i håb om, at så mange som muligt kan fylde december med uforglemmelige smagsoplevelser.

Almanaks julefrokost – eller Christmas Lunch

Nyd en dejlig julefrokost med udsigt over Københavns inderhavn. Du vælger, om du skal forkæles med køkkenchef Christian Hofmanns moderne smørrebrød med hjemmelavet snaps og øl til, eller om du har lyst til den varme frokost, vi kalder Christmas Lunch.

Klik her for at se almanaks smørrebrødsmenu. 

-

Christmas Lunch på Almanak

Svampebouillon med syltede svampe og sprøde svampe

Røget laks med rødbede, peberrodssauce og dild

Andebryst med enebær og sort peber, kål, brændte løg og andesauce

Almanaks klassiske Ris à la mande med kirsebær

2 retter 295 kr.

3 retter 375 kr.

4 retter 425 kr.

Menuen kan bestilles fra 24 november

Book bord på Almanak her.

-

En hyggelig vinteraften på almanak

En middag i julens tegn på Almanak smager af de bedste traditioner og kærlig fornyelse. Almanak hylder årstidens bedste råvarer, som serveres i aldeles velsmagende kombinationer.

Velkomstdrink og julekrydrede nødder

4 retter inkl. vinmenu

Kaffe, petit fours og avec

1.295 kr.

Alternativt kan der vælges 4 retter med vinmenu for DKK 1.000 eller 500 kr. uden vin.  

Menuen kan bestilles fra 24 november

Menuen 

Svampebouillon med syltede svampe og sprøde svampe

Røget laks med rødbede, peberrodssauce og dild

Andebryst med enebær og sort peber, kål, brændte løg og andesauce

Valnøddekage med valnøddeis og valnøddesne

Vinmenu bestående af følgende 

Grüner Veltliner Ecker, Eckhof, Østrig

Riesling Weingut Wittmann; Rheinhessen

Côtes du Rhône Famile Perrin

Pineau des Charentes, Beaulon

Book bord på Almanak her.

-

Almanaks julefrokost som take away

Hold årets julefrokost med familien eller dine nærmeste kollegaer derhjemme eller på kontoret.  Køkkenchefen på Almanak, Christian Hofmann, har sammensat en menu, der giver dig smagen af det ultra-sæsonprægede Almanak to-go. Enkelte elementer skal lunes derhjemme, det er nemt, og vi guider dig sikkert i mål.

Christianøpigens sild, rygeost, løg og kapers

Rimmet laks, rødbede, peberrod og rugbrødsflager

Røget ål med æg royale og urtesalat

Surdejsbrød, rugbrød og pisket smør

Stegt andebryst med smørstegte figner og tyttebær

Rødkålssalat med tranebær og ristede valnødder

Knuste kartofler med smør og persille

Udvalg af oste med syltede svesker og knækbrød

Valnøddekage, vaniljecreme med kardemomme og valnøddesne

425 kr. pr. kuvert

Minimum 6 personer. Bestilles min. 2 dage før levering. Menuen kan bestilles fra 24 november

Jul hos os – helt for jer selv

Ønsker I at afholde et lille, lukket arrangement i nogle af byens behageligste lokaler? Så har I mulighed for at leje vores Private Dining-lokale, der ligger på 1. sal i The Standards ikoniske bygning med en fantastisk udsigt over Københavns inderhavn og med en fremragende akustik (lokalet husede engang en berømt jazzklub).

Ring eller skriv direkte til Martin Gersten, Operations Manager for The Standard, for at hører nærmere. Mail: selskaber@thestandardcph.dk eller mobil 0045 28 34 56 44

Nyheder

TALK AND TASTE med Anna Libak: Hvem har tisset på DIN sukkermad?

TALK AND TASTE med Anna Libak: Hvem har tisset på DIN sukkermad? Engang gjaldt det om at fremstå stærk og

Mortensaften på Almanak – eller som take away

Klassisk og hyggelig Mortens And ”med det hele” Meget er forandret i 2020, men traditionerne har vi stadig, og lad

Nyhed: Søndagsfrokost med det hele

Nyhed: Søndagsfrokost med det hele Sunday Roast er en virkelig hyggelig engelsk tradition, hvor de mødes på den lokale pub
Load more
Vores Menu
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No users set. Please visit the plugin's settings page to select a user account or add one to the shortcode - user="username".

Kom til TALK & TASTE med Anna Libak, udlandsredaktør på Weekendavisen og aktuel med sin nye bog ’Skyldig til det modsatte aldrig bliver bevist’.Det er onsdag den 2. december Se mere her.