Julen på Almanak 2019

På Almanak elsker vi julen, og alt det som følger med når højtiden ringer ind. Det gør den hos os når vi har fået juledekorationerne sat op, og vi onsdag den 13. november, kan invitere ind til tænding af det store juletræ i husets hall.

Hver fredag aften herefter byder Almanak velkommen til julefrokost med Almanaks Store Julebord, og fra midnat kan alle husets gæster mødes i restaurant Mission, som stiller om til cocktail bar og fest anført af DJ Rikke Bronx.

Vores køkkenchef har sammensat forskellige julemenuer med respekt for årstidens råvarer og traditioner, og der kan i år vælges mellem to meget forskellige muligheder

 

Almanaks Store Julebord

Vores moderne fortolkning af klassikere som sild, sylte & risalamande. Julebordet serveres til bordet over 4 omgange med i alt 11 eller 14 serveringer.

Se Almanaks julemenu her.

 

Almanaks Julemenu 2019

Vores køkkenchef har i år sammensat en udsøgt 4-retters menu til bestående af:

Røget laks med rødbede, dild og kærnemælk

Svampesuppe med puré og sprøde svampe

Andebryst med honning, smørstegt kål og sauce

Almanaks julekage med kardemomme is

Se Almanaks julemenu her.

Er I mere end 8 personer så ring eller skriv direkte til vores afdeling for selskaber, og få et tilbud der er tilpasset jeres specifikke behov og ønsker. Skriv til selskaber@thestandardcph.dk eller ring til os på +45 72 14 88 08. Vi er på linjen alle hverdage mellem 09.00 og 16.00.

Contact

NYHEDSBREV

NYHEDSBREV

Modtag vores nyhedsbrev og følg med i de seneste nyheder fra Almanak privatlivspolitik.