Julen på Almanak 2019

Almanak Julemenuer serveres fra fredag den 15. november til søndag den 22. december 2019

ALMANAKS JULEBORD

3 slags sild – Røget laks – Æg og rejer
Svampeterrine – Paté af andelever – Almanaks sylte
Confiteret andelår– Glaseret skinke – Rødkålssalat
Risalamande panna cotta – Almanaks julekage

DKK 425 per person

 

ALMANAKS JULEBORD DE LUXE

3 slags sild – Røget laks – Æg og rejer– Rødspættefilet
Svampeterrine – Paté  af andelever – Almanaks sylte – Julepålæg
Stegt andebryst – Glaseret skinke – Rødkålssalat
Udvalg af danske oste – Risalamande panna cotta – Almanaks julekage

DKK 600 per person

Bemærk: Almanaks Julebord skal forudbestilles til min. 15 kuverter. Dette gælder dog IKKE på fredage

 

ALMANKAS JULEMENU 2019

Velkomst med Andre Clouet champagne & lette snacks med noter af jul

Røget laks med rødbede, dild og kærnemælk

Svampesuppe med puré og sprøde svampe

Andebryst med honning, smørstegt kål og sauce

Almanaks julekage med kardemomme is

 

Tilpasset vinmenu med 4 glas vin, mineralvand med og uden brus samt. kaffe/the med søde julesager

DKK 1.295 per person

Bemærk: På fredage skal julemenuen forudbestilles til min. 15 kuverter.

 

Se hele Almanaks menukort her.

Contact

NYHEDSBREV

NYHEDSBREV

Modtag vores nyhedsbrev og følg med i de seneste nyheder fra Almanak privatlivspolitik.