Ledige stillinger

Ass. Restaurantchef søges til Almanak i København 

På almanak brugte vi 15 måneders Covid-19 til at blive bedre, stærkere og mere ambitiøse på bæredygtighed end nogensinde før – og resultatet har overvældet os.

Vi har forrygende travlt på almanak i The Standard, og fra august får vi travlt på begge sider af Københavns inderhavn, når vi overtager restauranten i Operaen.

Vi søger derfor en assisterende restaurantchef, som wingman til vores restaurantchef, Adam Kjeldsen. Tiltrædelse er hurtigst muligt, men vi venter gerne på den rette mand/kvinde.

Vi kører højt niveau med mange forventningsfulde glade gæster, og vi søger derfor en rutineret tjener og/eller restaurantchef som trives med mange mennesker og mange bolde i luften

Hovedfokus er service, træning af personale – og med kendskab og interesse for vin har du mulighed for medindflydelse på sammensætning af vinmenuer og videre udvikling af vores vinkort.

Du bliver en del af et ungt, passioneret team – og når restaurantchefen ikke er der, er det dig der skal tage dirigentpinden for FOH, og du får derfor også medindflydelse på vagtplanering.

Almanak er en del af The Standard, som er ejet af Loca Gruppen, og der vil være mulighed for karriere udvikling for den rette person i en dynamisk og udviklende virksomhed med flere restauranter og forretningsområder.

Vi er allerede et stærkt og sammentømret hold, og vi søger dig som sammen med os kan gøre vores os og vores restaurant endnu bedre

Lyder dette som din fremtid, så send en mail direkte til vores Restaurantchef Adam Kjeldsen på akj@almanakcph.dk eller ring til vores Operation Manager Martin Geertsen på 29876262.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Ps. København bedste udsigt til inderhavnen er et skattefrit gode 🙂

AMBITIØSE KOKKE SØGES

D. 05. maj 2021

Vi har fået forrygende travlt på Almanak og søger derfor ambitiøse kokke, som vil være med til at tage vores bæredygtig gastronomi til nye højder. Vi er super-glade for vores Michelin Plate, og ikke mindst er vi ydmyge over, at blive nævnt blandt Danmarks bedste smørrebrødsrestauranter, men vores ambitioner er ikke indfriet endnu, og vi søger derfor dig,  som kan og vil med på rejsen herfra.

Vi er en del af et ung, stærkt og ambitiøs restaurant-team, som foruden Almanak tæller den vegetarisk Mission Green – og top restauranten STUDIO, og hvis du har talentet, har vi jobbet som kan vokse med dig.

Almanak har til huse i den ikoniske The Standard-bygning midt i København, og du får derfor byens smukkeste udsigt over inderhavne skattefri med i lønpakken.

Og send mig en mail og CV på job@thestandardcph.dk eller giv mig et kald på 27212194

Jeg glæder mig til at møde dig,

Christian Hoffmann

Køkkenchef, Almanak

TJENERE SØGES

Elsker du af være blandt mange mennesker,  og synes du at service og dét at gøre andre glade er vejen frem ?

Vi søger talenter inden for servicebranchen som stortrives med masser af gæstekontakt – Jobtitlen hedder Tjener med Københavns bedste udsigt over vandet – men om din tilgang kommer fra rejsebranchen eller andet serviceerhverv er ikke så vigtigt. Har du arbejdet som tjener før er det skønt – og ellers skal vi nok lære dig det – bare du har lysten og drivet til af være med til af gøre alle vores gæster glade, så har team almanak et fedt job til dig.

Og send en ansøgning til mig på  mge@thestandardcph.dk eller giv mig et kald på 29 87 62 62

Jeg vil glæde mig til at høre fra dig,

Martin Geertsen

Almanak – og resten the Standard

 

Tilmeld mig nyhedsbrevet

Modtag vores nyhedsbrev og følg med i de seneste nyheder fra Almanak privatlivspolitik.