Almanaks menukort er det bedste fra sæsonen
Hos Almanak går sæsonernes gang hånd i hånd med den gode smag, og frokost- såvel som aftenmenuen er altid bestemt af, hvad havet, landet og marken har at byde på lige nu.
Med andre ord, Almanak er smagen af Danmark, året rundt.
Frokost
Almanaks Juleinspirerede frokostmenu
Svampebouillon med syltede svampe og sprøde svampe
Røget laks med rødbede, peberrodssauce og dild
Andebryst med enebær og sort peber, kål, brændte løg og andesauce
Almanaks klassiske Ris à la mande med kirsebær
2 retter 295 kr.
3 retter 375 kr.
4 retter 425 kr.
Smørrebrød
Peberrod og enebær sild, peberrodscreme, smilende æg og dild
110,-
Havtorn og skovmærke sild, hytteost, syltede løg og kapers
110,-
Stegt sild, senneps mayonnaise, glaskål, løg og dild
110,-
Sprødstegt rødspætte med håndpillede rejer og citron mayonnaise
135,-
Hummersalat med æbler, syltet knoldselleri, hummer mayonnaise og urtesalat
165,-
Variation af tomater, smilende æg, purløgs mayonnaise og estragon
110,-
Hønsesalat med syltet kål, Lardo, sprødt kyllingeskind og karse
120,-
Roastbeef med sprøde løg, Karl Johan remoulade og peberrod
130,-
Tatar af velfærdskvæg, svampe mayonnaise, syltede svampe og råmælksost
125,-
Dessert
2 danske oste med kompot af kvæde og stikkelsbær, øl syltede nødder og knækbrød
120,-
Dagens kage
65,-
Husk vi tilbyder et breds udvalg af hjemmelavede snapse.
Aften
Forretter:
Gillardeau østers med havesyre granité, peberrod og peberurt
3 stks. 100,- / 5 stks 155,-
Røget laks med rødbede, peberrodssauce med gran
120,-
Svampebouillon med syltede svampe og sprøde svampe
110,-
Lammetatar med fåremælksost, løg, ”græs” og østersblade
145,-
Kartoffeltærte med rygeostecreme, sprøde kartofler og karse
110,-
Hovedretter:
Variation af jordskokker med andekråser, syltede løg og fyldig andesky
165,-
Smørpocheret helleflynder fra Sognefjord med græskar og brunet smør
195,-
Andebryst med enebær og sort peber, kål, brændte løg og andesauce
225,-
Høbagt knoldselleri med syltede sennepskorn, røget sauce med høost
155,-
Dessert:
2 danske oste med ølsyltede nødder, stikkelsbær og knækbrød
100,-
Øllebrød med flødeis, karamelliserede kvæder og syltet citron
100,-
”Brunsviger” Kardemomme is, sprødt brød, svensk ahornsirup
100,-
Valnøddekage med valnøddeis og valnøddesne
100,-
EN JULEINSPIRERET AFTEN PÅ ALMANAK
4 retter
Svampebouillon med syltede svampe og sprøde svampe
Røget laks med rødbede, peberrodssauce og dild
Andebryst med enebær og sort peber, kål, brændte løg og andesauce
Valnøddekage med valnøddeis og valnøddesne
500,-
Vinmenu
500,-
Vores totale univers
Champagne
4 retter med vinmenu
Kaffe med Petit Fours
Avec
Mineralvand
1295,-
Venligst meddel køkkenet, hvis der er nogle allergener, der skal tages højde for
Sunday Roast er en virkelig hyggelig engelsk tradition, hvor de mødes på den lokale pub og spiser steg med ”all the trimmings” til frokost. Fremover kan du hver søndag gøre englænderne kunsten efter på Almanak. Her vil køkkenchef Christian Hofmann levere en dansk og sæsonbaseret version af en fantastisk søndagsfrokost, hvor der ikke er sparet på velsmagen.
Søndagsfrokost
2 varme retter
Kaffe & Petit fours
375 kr
Øl
Fadøl from Bryghuset Møn, 45cl
Pilsner – 4,5% 65,-
Lager – 5% 65,-
Mikeller
33cl Racing beer, pilsner – non alcoholic 65,-
German Inspired Pilsner 65,-
Juice & Sodavand
Coca Cola & Coca Cola Zero 40,-
Juice fra Bryghuset Møn (Elderflower or Rhubarb) 40,
Fadøl fra Bryghuset Møn, 45cl
-
Pilsner, 4,5 %
65,- -
Lager, 5 %
65,- -
Weissbeer, 4,7 %
65,- -
India Pale Ale, 5,2 %
65,-
MIKKELLER 33cl
Racing beer, pilsner – alkoholfri
65,-
Henry & his science, ale – alkoholfri (0,3%)
65,-
Vin på Glas
Mousserende
Dame de Naveran, Cava é Xarel-Lo et Macabeu, 75,-
Dagens Glas Champagne, udvalgt fra vores kælder 100,-
Hvid/Rose
2018 Rosé, La Croix Belle “Caringole” 85,-
2019 Grüner Veltliner, Domaine Ecker 100,-
2017 Macon-Villages, Faiveley, Bourgogne 100,-
2019 Sancerre, Guy Saget Sauvignon Blanc, Loire 100,-
2017 Chardonnay, Heritage Collection, Deloach, California 100,-
Rød
2018 Bourgogne Rouge, Bruno Colin 125,-
2018 Barbera D`Alba, Reverdito, Piemonte 100,-
2017 Langhe Nebbiolo, Trediberri 100,-
2016 Chateau Vielle Tour La Rose, Saint Emilion , Bordeaux 100,-
2017 Pinot Noir, Deloach, California 100,-
Søde vine
2017 Chateau Du Mont, Sainte-Croix-du-Mont 100,-
2017 Cuvée Spätlese, Burgenland, Weingut Kracher 100,-
Cocktails
Klassiskere
Gin Tonic
100,-
Aperol
90,-
Dry martini cocktail
110,-
Negroni
120,-
Espresso Martini
110,-
Almanaks smag af efteråret
-Cocktails kreeret af Chef bartender Joshua Meilsøe –
Efterårets første pærer
Valnøddesnaps – Timian – Pærer
125,-
Sommerens syltede Jordbær
Fermenterede jordbær – Rosa-peber snaps.
125,-
Forberedelser til årets jul
Vodka på Gran – Ginger Ale
125,-
-
Aperol Spriz
90,- -
Old Fashion
120,- -
Amaretto Sour
110,- -
Bourbon Sour
110,- -
Clover Club
110,- -
Dark’n’Stormy
100,- -
Dry Martini
110,- -
Espresso Martini
110,- -
Gin & Tonic
90,- -
Negroni
120,-
Øvrige drikkevarer
Kaffe og the
-
Americano
30,- -
Cortado
30,- -
Cafe Latte
40,- -
Cappuccino
40,- -
Espresso
30,- -
Espresso, dobbelt
35,- -
Grøn/sort the
40,-
Juice, Bryghuset Møn
-
Æblejuice, koldpresset
40,- -
Solbærdrik, økologisk
40,- -
Hyldeblomstdrik, økologisk
40,- -
Rabarberdrik, Økologisk
40,-
Sodavand
-
Cola
40,- -
Cola Light
40,- -
Hindbær
40,- -
Citron
40,- -
Sport
40,-