Om Almanak

Almanak er smagen af Danmark året rundt

Almanak er The Standards bankende hjerte, hvor der serveres en stilfuld og moderne fortolkning af dansk mad. Restauranten er indrettet i elegant, skandinavisk design, og stemningen er afslappet og imødekommende, så vores gæster i ro og mag kan nyde udsigten til vandet.

Frokost på Almanak består af et stort udvalg af traditionelt, men nyfortolket dansk smørrebrød, samt kendte lune retter. Aftenmenuen byder på et udvalg af mindre og større retter som er sammensat af vores køkkenchef i en 3- eller 5-retters menuer.

Alternativt kan kortets retter kombineres eller efter eget ønske.

Drivkraften for vores køkken i Almanak er, som navnet antyder, at bruge de lokale råvarer som sæsonen byder på lige nu. Med andre ord: Almanak er smagen af Danmark året rundt.

Restauranten ligger i husets stueetage og tilbyder fra april til september 50 siddepladser på terrassen, kun et stenkast fra vandet. Indenfor kan der nydes nordiske cocktail i vores hyggelige bar mens selve restaurantområdet kan byde op til ca. 120 personer velkommen på samme tid.

Nyheder

Vi søger faglærte kokke

Almanak er en moderne bistro og en af Københavns bastioner indenfor dansk smørrebrød. Her går sæsonernes gang hånd i hånd

Skaldyr

Vi har netop tilføjet en række af sæsonens lækreste skaldyr til vores frokostkort.

Terrassen er åben

Nu kan du også kan nyde din frokost med frisk havluft i ansigtet.
Indlæs mere
Vores Menu
NYHEDSBREV

NYHEDSBREV

Modtag vores nyhedsbrev og følg med i de seneste nyheder fra Almanak privatlivspolitik.