Om os

Almanak smager af Danmark året rundt

Restaurant Almanak er vores danske hyldest til den franske bistro. Årstiderne udgør vores kulinariske kompas, og vi inspireres særligt af de lokale grøntsager, fisk og skaldyr, som er i sæson lige nu. Når årets første rabarberstængler, vinterens overflod af rodfrugter eller de uimodståelige stenbiderrogn lander helt friske i køkkenet, kribler det i os for at transformere dem til velsmagende retter. 

Restauranten er opkaldt efter det gamle danske ord for årskalender, for Almanak er smagen af Danmark året rundt. 

Almanak er det sikre valg til forretningsfrokosten, kærestemiddagen eller det større selskab. Her er den personlige og professionelle betjening i højsædet, når vores dygtige kokke fortolker lette og elegante versioner af det moderne danske køkken, og vores sommelier- og tjenerstab tilsætter deres ekspertise i udsøgte vine. 

Til frokost serverer vi vores berømte moderne smørrebrød, sæsonens signaturretter og overdådige skaldyrsfade, mens køkkenet til aften tryller årstidens råvarer om til delikate menuer, der emmer af uforfalsket kærlighed til smagen af Danmark netop nu. 

 

Almanak er udsprunget af det nordiske køkkens tanker om gastronomi tilberedt af lokale råvarer i sæson og med en særlig omtanke for planetens fremtid. Det er tanker, vi er stolte over at føre videre, og i dag går vi endnu mere målrettet til værks, og arbejder gennem vores ’Manifesto  for bæredygtighed og gastronomi’ med bæredygtighed i alle dele af restauranten.

Fra april til september slår vi dørene op til vores store terrasse med 50 pladser kun et stenkast fra vandet, og hele året rundt serverer vores hyggelige bar udsøgte vine, nordiske cocktail og danske øl. 

Almanak er skandinavisk indrettet i stilfuldt dansk design, og har 120 siddepladser indenfor.

Almanak er en del af LOCA Restauranter, der også består af Mission Green, STUDIO, Restaurant Radio og kantinevirksomheden The Lunchroom. 

Nyheder

LOCA Gruppen vil med manifest vise vejen mod mere bæredygtige køkkener

Kantine- og restaurantvirksomheden Loca Gruppen vil med nyt bæredygtighedsmanifest bane vejen for mere klimavenlighed i selskabets køkkener og samtidig inspirere

Afsnit 11: Godt nytår med Fortællingen vi ikke før har fortalt

Afsnit 11: Fortællinger fra en Restauratør Fortællingen vi ikke før har fortalt The Standard er nu fortid. Den sidste kasse

ALMANAK, STUDIO & MISSION GREEN åbner i nye lokaler i 2022

ALMANAK, STUDIO & MISSION GREEN åbner i nye lokaler i 2022 The Standard bliver til LOCA Restauranter For et par
Load more

Almanak er flyttet i Operaen, STUDIO er åbnet i Carlsberg Byen & Mission Green flytter ligeledes i nye lokaler i 2023.


The Standard har ændret navn til LOCA Restauranter.


Læs mere her.


 

ALMANAK ER FLYTTET I OPERAEN, STUDIO ER ÅBNET I CARLSBERG BYEN & MISSION GREEN ÅBNER I 2023

Vi flytter vores restauranter ud af den gamle toldbygning, og ændrer samtidig navn fra The Standard til LOCA Restauranter. Vi håber at se jer i  Almanak i Operaen & STUDIO