Om os

Almanak smager af Danmark året rundt

Restaurant Almanak er vores danske hyldest til den franske bistro. Årstiderne udgør vores kulinariske kompas, og vi inspireres særligt af de lokale grøntsager, fisk og skaldyr, som er i sæson lige nu. Når årets første rabarberstængler, vinterens overflod af rodfrugter eller de uimodståelige stenbiderrogn lander helt friske i køkkenet, kribler det i os for at transformere dem til velsmagende retter. 

Restauranten er opkaldt efter det gamle danske ord for årskalender, for Almanak er smagen af Danmark året rundt. 

Almanak er det sikre valg til forretningsfrokosten, kærestemiddagen eller det større selskab. Her er den personlige og professionelle betjening i højsædet, når vores dygtige kokke fortolker lette og elegante versioner af det moderne danske køkken, og vores sommelier- og tjenerstab tilsætter deres ekspertise i udsøgte vine. 

Til frokost serverer vi vores berømte moderne smørrebrød, sæsonens signaturretter og overdådige skaldyrsfade, mens køkkenet til aften tryller årstidens råvarer om til delikate menuer, der emmer af uforfalsket kærlighed til smagen af Danmark netop nu. 

 

Almanak er udsprunget af det nordiske køkkens tanker om gastronomi tilberedt af lokale råvarer i sæson og med en særlig omtanke for planetens fremtid. Det er tanker, vi er stolte over at føre videre, og i dag går vi endnu mere målrettet til værks, og arbejder gennem vores ’Manifesto  for bæredygtighed og gastronomi’ med bæredygtighed i alle dele af restauranten.

Fra april til september slår vi dørene op til vores store terrasse med 50 pladser kun et stenkast fra vandet, og hele året rundt serverer vores hyggelige bar udsøgte vine, nordiske cocktail og danske øl. 

Almanak er skandinavisk indrettet i stilfuldt dansk design, og har 120 siddepladser indenfor.

Almanak er en del af LOCA-Gruppen, der også består af Mission Green, STUDIO, Restaurant Radio og kantinevirksomheden The Lunchroom. 

Læs mere om The Standard her.

Nyheder

Sidste jul i Havnegade

  Sidste jul i Havnegade Den søde juletid nærmer sig, og på Almanak i Havnegade er julen noget ekstra særligt

Afsnit 10: Breaking news fra en restauratør – The Standard bliver til LOCA Restauranter

Afsnit 10: Breaking news fra en restauratør – The Standard bliver til LOCA Restauranter I går var en stor aften

Afsnit 9: Fortællinger fra en restauratør

  Et manifest for en bæredygtig fremtid Da vi i 2017 stiftede vores virksomhed, LOCA, var det med sommerfugle i
Load more
Vores Menu

The Standard bliver til LOCA Restauranter


Almanak flytter til ny adresse i 2022 – Læs hele historien her.