LOCA Gruppen arbejder tæt sammen på tværs af vores forskellige restauranter, og alle uddannes i vores Manifesto og tanker omkring bæredygtig gastronomi. På siden her kan du møde drivkræfterne bag Almanak.

Christian Hoffmann, Partner og køkkenchef, Almanak

Christian er som medejer i Almanak og medunderskriver af LOCA Manifesto en del af kernen i LOCA Gruppen og vores øverste chef for køkkenet i Almanak og Almanak i Operaen. Christian er udlært fra D’Angleterre og har blandt andet været forbi Kongeskibet Dannebrog, Orangeriet og Madklubben, før han i 2019 overtog roret i køkkenet på Almanak i Havnegade. Christian står dermed blandt andet bag Michelin-guidens anbefaling af Almanak med en Michelin Plate i både 2019, 2020 og 2021.

Christian er drevet af at skabe velsmag og æstetik med råvarerne omkring os, og ikke mindst har han en forkærlighed for havet og årstidens grønt.

Adam Kjeldsenrestaurantchef, Almanak

Adam er oprindeligt uddannet jurist, men passionen for tjenerfaget fik ham senere til at skifte Karnovs lovsamling ud med tjenerblokken. Adam kommer med mange års erfaring fra blandt andet Restaurant Kanalen og Charlottenlund Fort.

For Adam er det fortsat passionen for at skabe glæde igennem den ultimative restaurantoplevelse som driver værket. Uanset om det er til et godt stykke smørrebrød til frokost,  en fem-retters aftenservering eller afholdelse af det helt store arrangement. Sammen med køkkenchef, Christian Hoffmann, er det Adams mål, at Almanak skal være blandt de absolut bedste i sin kategori i København, og han sætter derfor også stor ære i at sammensætte en helhedsoplevelse med vin og værtskab som bringer det bedste frem i køkkenets kreationer.

Chris Ammitzbøll Langholm, driftschef, Almanak

Chris er en del af den overordnede ledelse i LOCA Gruppen, og som driftschef på tværs af LOCA Gruppens restauranter samler han alle enderne i bestræbelserne på at skabe den bedst mulige oplevelse for alle – uanset om du er a la carte gæst i restauranten, vært for et stort selskab, medarbejder eller leverandør.

Chris har en WSET uddannelse, et stort kendskab til vin og mere end 20 års restaurationserfaring fra blandt andet Babette, The Dining Room og afslutningsvis Scandic. Fællesnævneren for Chris er, og har altid været, at skabe uforglemmelige oplevelser i stort og små.

Merete Holst & Dorte Juhl Østergaard, restauratører på Almanak

Merete Holst og Dorte Juhl Østergaard er ejer af LOCA Restauranter som driver restauranterne STUDIO, Almanak og Mission Green i København, varetager forpagtningen af restaurant Almanak i Operaen, og er medejer af Restaurant RADIO på Frederiksberg.

LOCA Restauranter er en del af LOCA Gruppen, hvis grundsten er at skabe og udvikle gastronomisk bæredygtige forretninger. Læs på www.locagruppen.dk

The Standard bliver til LOCA Restauranter


Almanak flytter til ny adresse i 2022 – Læs hele historien her.