Fødevarewatch har lavet et portræt af vores CEO, Merete Holst.
 
I artiklen kan du læse, hvordan Merete endte i branchen, hvilke værdier hun vægter højest i hendes måde at drive virksomhed på samt hendes bud på hvorfor restaurationsbranchen oplever mangel på arbejdskraft lige nu.
 
”Selvfølgelig handler det at drive virksomhed også om at tjene penge. Ellers lever man jo på lånt tid og andres nåde, hvilket på ingen måder er bæredygtigt i ordets bogstavelige forstand. Men det skal ikke ubetinget handle om penge.”
 
Læs hele portrættet her
 

Andre Nyheder

LOCA Gruppen vil med manifest vise vejen mod mere bæredygtige køkkener

Kantine- og restaurantvirksomheden Loca Gruppen vil med nyt bæredygtighedsmanifest bane vejen for mere klimavenlighed i selskabets køkkener og samtidig inspirere

Afsnit 11: Godt nytår med Fortællingen vi ikke før har fortalt

Afsnit 11: Fortællinger fra en Restauratør Fortællingen vi ikke før har fortalt The Standard er nu fortid. Den sidste kasse

ALMANAK, STUDIO & MISSION GREEN åbner i nye lokaler i 2022

ALMANAK, STUDIO & MISSION GREEN åbner i nye lokaler i 2022 The Standard bliver til LOCA Restauranter For et par
Vores Menu

Almanak er flyttet i Operaen. Mission Green og STUDIO flytter ligeledes i nye lokaler i 2022.


The Standard har ændret navn til LOCA Restauranter.


Læs mere her.


 


ALMANAK ER FLYTTET I OPERAEN OG STUDIO & MISSION GREEN åbner i 2022

Vi flytter vores restauranter ud af den gamle toldbygning, og ændrer samtidig navn fra The Standard til LOCA restauranter.  Vi håber at se jer i  Almanak i Operaen