Fødevarewatch har lavet et portræt af vores CEO, Merete Holst.
 
I artiklen kan du læse, hvordan Merete endte i branchen, hvilke værdier hun vægter højest i hendes måde at drive virksomhed på samt hendes bud på hvorfor restaurationsbranchen oplever mangel på arbejdskraft lige nu.
 
”Selvfølgelig handler det at drive virksomhed også om at tjene penge. Ellers lever man jo på lånt tid og andres nåde, hvilket på ingen måder er bæredygtigt i ordets bogstavelige forstand. Men det skal ikke ubetinget handle om penge.”
 
Læs hele portrættet her
 

Andre Nyheder

NIELS LAN DOKY VENDER TILBAGE MED JAZZ PÅ THE STANDARD

NIELS LAN DOKY VENDER TILBAGE MED JAZZ PÅ THE STANDARD Jazz-ikonet Niels Lan Doky og hans International Jazz Collective vender

Fornem Michelin-hæder til STUDIOs unge køkkenchef

Da vi i år ansatte Christoffer Sørensen til at stå i spidsen for STUDIO, følte vi os meget sikre på,

Afsnit 8: Fortællinger fra en restauratør

Afsnit 8: TAK for en fantastisk sommer  Lad os sammen sikre liv og glade dage i generationer frem Det har
Vores Menu

Tilmeld mig nyhedsbrevet

Modtag vores nyhedsbrev og følg med i de seneste nyheder fra Almanak privatlivspolitik.